parfum büro: перша власна колекція нішових ароматів

parfum büro: перша власна колекція нішових ароматів - 1 - изображение

Проект parfum büro до цього часу був відомий поціновувачам як експерт високої парфумерії в Україні, що увібрав декілька складових у своєму портфоліо – дистрибуцію нішових ароматів від провідних європейських брендів та роль амбасадору високої парфумерії в Україні.

Маючи великий досвід співпраці з італійськими та французькими парфумерними брендами, досконало вивчивши вподобання української аудиторії, засновник проекту – Дмитро Слесарєв, створив свою лінійку ароматів, залучивши італійського парфумера Maurizio Cerizza. Так з’явився новий бренд нішової парфумерії parfum büro – з українською душею та італійською майстерністю.

Лінійка ароматів містить дві колекції з незвичними для ольфакторного світу концепціями.

M1 – MOOD collection

Палітра парфумерної композиції здатна точно передати усі найтонші відтінки та нюанси стану душі, і не тільки відтворити настрій, але й створити його собі та оточуючим.

parfum büro: перша власна колекція нішових ароматів - 2 - изображение

M2 – MESSAGE collection

Майстерність ольфакторної техніки дає можливість сформулювати та відправити повідомлення з чітко вираженим смисловим наповненням.

parfum büro: перша власна колекція нішових ароматів - 3 - изображение

«Ольфакторне сприйняття є одним із найбільш важливих джерел обміну інформацією та способів комунікації. Руками парфумера створюється надпотужна, але надзвичайно делікатна зброя ефективного впливу на оточуючих. М-колекції від parfum büro навчать вас вміло користуватися нею та досягати власних як романтичних, так і прагматичних цілей», – засновник parfum büro Дмитро Слесарєв.


Фото: прес-служба parfum büro


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top