Помирила Могилевська: Jerry Heil та Анна Трінчер після скандалу випустили дует

Помирила Могилевська: Jerry Heil та Анна Трінчер після скандалу випустили дует - 1 - изображение

16 липня Jerry Heil разом з Анною Трінчер випустили спільний трек «Плакса», який ще до офіційного релізу набрав обертів та «завірусився» у соцмережі TikTok.

Помирила Могилевська: Jerry Heil та Анна Трінчер після скандалу випустили дует - 2 - изображение

В основі пісні «Плакса» — історія двох вигаданих закоханих на ім’я Таня і Даня. Чи, можливо, не таких вже і вигаданих? Як нам добре відомо, в творчості Jerry Heil все вигадане так чи інакше має реальне підґрунтя: співачка дуже часто надихається історіями інших людей, перетворюючи їх на хітові композиції з «ефектом впізнавання». Словом, ця фіктивно-справжня парочка має певні проблеми у стосунках: Таня і Даня очевидно люблять один одного, але спілкуються різними мовами любові. Через це між ними накопичуються непорозуміння, що завжди заважають коханню.

Jerry Heil:

«Пісня про знайому кожному ситуацію. Він задарює її подарунками, ціна яких для неї нічого не означає, тому що вона мріє побачити підтвердження їх любові штампом з РАЦсу. Вона в свою чергу готова загодувати його борщами до відвалу, не розуміючи, що для нього з коханою і мівіна — страва богів! І поки вона не усвідомить, чи дійсно хоче догоджати суспільним уявленням про стосунки, за сльозами ПЛАКСА не бачитиме, що щастя вже тут».

Помирила Могилевська: Jerry Heil та Анна Трінчер після скандалу випустили дует - 3 - изображение

Анна Трінчер:

«Насправді я велика прихильниця творчості Jerry Heil. Десь місяць тому я сиділа і думала про те, як нам об’єднати наші сили та музичні смаки — і зробити классну коллабу. Нарешті це сталося. Я вважаю, що це дуже крутий і якісний україномовний продукт, а сьогодні це велика рідкість».

Помирила Могилевська: Jerry Heil та Анна Трінчер після скандалу випустили дует - 4 - изображение

Це — перша спільна робота Jerry Heil та Анни Трінчер. Її прем’єрі передував справжній скандал, причиною якого стало випадкове «злиття» переписки. Анна Трінчер знялась у відвертій фотосесії та надіслала Jerry Heil знімки у приватному листуванні. Готуючись до релізу та весь час перебуваючи на зйомках нового зіркового шоу «Співають всі», Jerry «запрацювалась» і випадково виставила у сторіз в Instagram скріншот із цими фото. Трінчер такого явно не очікувала — і між дівчатами виникла сварка, яку дуже швидко підхопили їхні шанувальники та ЗМІ. Але Jerry та Аня врешті-решт помирилися та відновили дружні стосунки. Примиренню активно посприяла Наталія Могилевська, яка разом із ними приймала участь у зйомках «Співають всі».


Фото: пресс-служба М1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top