Валід Арфуш розповів, як привчив молодшого сина займатися йогою

Валід Арфуш розповів, як привчив молодшого сина займатися йогою - 1 - изображение

Міжнародний телевізійний менеджер і багатодітний тато Валід Арфуш в День захисту дітей вийшов в ефір програми “Добрий вечір” на телеканалі KYIV.LIVE. Він поділився лайф-хаками з виховання. Зокрема – розкрив секрет, як йому вдалося долучити молодшого сина, 9-річного Адама, до занять йогою. Адже в цьому віці хлопчиків зазвичай цікавлять більш активні види спорту – той же футбол або плавання.

“Потрібно бути ненав’язливими, – пояснив Валід Арфуш головний секрет виховання своїх пьятьох дітей в ефірі KYIV.LIVE. – Коли Адам сидить і грає в “Майнрафт”, я його не чіпаю. Я давним – давно вирішив не боротися з гаджетами, тому що я сам сиджу в них – і по роботі, і для душі – дивлюся серіали, фільми … Коли у мене з ним була перша розмова про йогу, він сказав: “Я не готовий” . І це нормально для п’ятирічної дитини. Потім, коли ми були на відпочинку, він сам мені сказав: “Папа, давай, я готовий займатися йогою. Це – в моїх планах. А ще хочу навчитися краще плавати “. І дійсно почав займатися. Виходить, що будь-який меседж потрібно озвучити. Просто сказати, чого ми хочемо. Реакція дитини не завжди нам подобається, не завжди нам підходить. Але це не означає, що вона нас не почула. Просто потрібно дати час їй дійти до того, про що ми просимо “.

Багатодітний батько дуже часто дякує своїм дітям:

“Я з часом зрозумів, що не ми даємо дітям щось, а вони нам дають набагато більше. І я їм за це вдячний. З роками у мене більше часу займатися, спілкуватися з дітьми. І я розумію, що мені дуже пощастило, що моя доля пов’язана з 5 людьми. І розумію, що моя Адель, якій п’ять років, така ж повноцінна особистість, як і старший син Карім, якому 25. Нам, батькам, потрібно теж вчитися слухати і чути дітей з самого маленького віку. Я впевнений, що кожна дитина знає, що їй потрібно”.

Яскраві гості та все найважливіше за день – в програмі “Добрий вечір” з Тетяною Гончаровою по буднях з 19:30 на KYIV.LIVE.


Фото: прес-служба KYIV.LIVE


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top