Епіцентр зняв розважальне шоу про блогерів, яким зацікавилось телебачення

Епіцентр зняв розважальне шоу про блогерів, яким зацікавилось телебачення - 1 - изображение

Компанія «Епіцентр К» запустила на своєму YouTube-каналі перше в Україні розважальне шоу про інфлюенсерів та лідерів суспільної думки «Ліга блогерів».  В компанії зазначили, що проєкт знімався з метою підтримки нової сфери в України – блогінгу. Проєктом вже зацікавились телеканали.

Шоу «Ліга блогерів»  —  розважальна програма, яка виходитиме на YouTube-каналі мережі «Епіцентр». Протягом 4-х конкурсних етапів 16 інфлюенсерів з усієї країни змагатимуться за грошові призи, звання найкращого блогера Ліги. Учасники шоу виконуватимуть креативні завдання, а глядачі та ведучі їх оцінюватимуть. Загальний фонд шоу: 500 000 грн.

««YouTubе-реаліті покликане надихнути та підтримати блогерів, а заодно і розважити підписників, які слідкують за нами у соцмережах. Крім того, нашим проєктом зацікавилося декілька українських каналів, тому шоу може з’явиться і на телебаченні.

Ми реально очікували, що заявки подаватимуть блогери  початківців, а отримали достатньо багато анкет від блогерів мільйонників. Це  буде запекла боротьба за звання кращого блогера та видовищне шоу»,— розповідає Chief Marketing Officer «Епіцентр К» Ірина Шинкаренко.

Епіцентр зняв розважальне шоу про блогерів, яким зацікавилось телебачення - 2 - изображение

До «Ліги блогерів» потрапили лідери думок з різних куточків України, які досягли повноліття та мають від 5 тис. підписників у соціальних мережах: Instagram, TikTok чи YouTube. Першими учасницями стали блогерки Яна Осипова з Києва та Мирослава Ягодка із Острога.

«Про те, що йде конкурсний набір на шоу, я дізналися від своєї знайомої. Вирішила спробувати, адже в Україні мало програм, де блогер може себе проявити, окрім телевізійних, куди майже не запрошують. У мене вже пів мільйона підписників в інстаграмі, а цей проєкт, як ковток свіжого  повітря, — дає можливість показати себе. А за допомогою призового фонду можна ще й прокачати свій особистий бренд та блог, вкладаючи в піар і контент, адже це є головною складовою успішності в соціальних мережах», — розповідає блогерка, учасниця шоу «Ліги блогерів» Яна Осипова.

Епіцентр зняв розважальне шоу про блогерів, яким зацікавилось телебачення - 3 - изображение

Програма виходитиме щочетверга на YouTube-каналі EpicentrK. У першому випуску у якості співведучого з’явився відомий блогер, актор, режисер Діма Варварук, який оцінював учасників та давав поради. У компанії зазначили, що з кожним випуском у програмі буде з’являтися відомий інфлюенсер, завдання якого мотивувати учасників.


Фото: прес-служба Епіцентр


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top