Лілія Савчин: «Я показую життя таким, як воно є – без ілюзій»

Лілія Савчин: «Я показую життя таким, як воно є – без ілюзій» <br><br> - 1 - изображение

Інтерв’ю для Woman Magazine дала учасниця програми «4 весілля», блогер та власниця Інтернет-магазинів одягу Лілія Савчин. Лілія розповіла про особливості свого блогу, виховання діток, спів, та поділилися баченням свого подальшого життя. 

Лілія, як давно і чому ви вирішили завести блог, в чому його головна відмінність від інших?

Блог почала вести, будучи вагітною – Інстаграм був моїм щоденником. Я ніколи на думала, що зберу таку велику аудиторію однодумців. Все вийшло якось поступово і само-собою. Зараз дуже важко бути унікальним, моя аудиторія полюбила мене за щирість та позитив. Я показую життя таким як, воно є – без ілюзій.

Лілія Савчин: «Я показую життя таким, як воно є – без ілюзій» <br><br> - 2 - изображение

Який головний меседж  вашого блогу? Що ви хочете донести своїм читачам?

У моєму блозі не буває сумно: я поєднують і материнство і прості рецепти на кожен день, співаю, пишу на актуальні теми про моду, бізнес, виховання, ну, і час від часу з чоловіком знімаємо смішні відео. Це моїй аудиторія дуже добре відкликається (посміхається). Головний посил – це змотивувти інших, показати успішним може бути будь-хто, головне – бажання та сильна віра.

 Які ваші улюблені теми для обговорення в соціальних мережах, і чи є заборонені?

Теми табу – однозначно політика та релігія. Найбільше я люблю писати про діток, їх розвиток, виховання, також – про стиль та моду. А, загалом, я пишу про все, і ніколи не знаєш, що найкраще відгукнеться аудиторії – вона зараз дуже вибаглива (посміхається).

Лілія Савчин: «Я показую життя таким, як воно є – без ілюзій» <br><br> - 3 - изображение

Ви були учасницею програми «4 весілля». Поділіться своїми враженнями.

Ох, з того моменту пройшло 5 років. Це був крутий досвід, чи повторила я би ще раз? Однозначно! Дуже  цікаво було побачити як все відбувається поза екраном. Але не сподобалося те, що після виходу все було подано кардинально по-іншому, це шоу, і їм потрібно робити рейтинги. Ну, ,і звичайно,  в деяких дівчатах розчарувалася. Хоча, ми продовжуємо ще й досі з ними спілкуватися.

Хочете взяти участь ще в якихось ТВ-проектах?

Кожного місяця мені пропонують взяти участь у різноманітних шоу. Але поки я відмовляюся – не готова морально, враховуючи попередній досвід. Лякає те, що тебе можуть подати зовсім іншою і зробити з мухи слона так, як їм вигідно. Якщо, таки, наважуся, то це б точно була «Супер-мама».

Лілія Савчин: «Я показую життя таким, як воно є – без ілюзій» <br><br> - 4 - изображение

Лілія, у вас двоє діток. Яких правил у вихованні дотримуєтеся?

Прислухаюся до свого серця. Я не дуже сувора мама, але діти мене слухаються, вмію з ними домовитися. Вони подорослішали, стали свідоміші і жити стає простіше. Я кайфую від материнства.

Звертаєтеся за допомогою до бабусь, няням тощо?

Няні у нас ніколи не було, а батьки наші з чоловіком дуже допомагають. Так як я ні дня не була в декреті, завжди працювала, без допомоги було б важко.
За це я батькам безмежно вдячна. У нас є можливість реалізовуватись та досягати поставлених цілей.

Лілія Савчин: «Я показую життя таким, як воно є – без ілюзій» <br><br> - 5 - изображение

Що для вас найприємніше в материнстві, а що – найскладніше?

Найприємніше – отримувати від діток теплі слова, обійми, поцілунки. Це неймовірно – відчувати себе мамою. Найважче, мабуть, усвідомлювати те, як дітки швидко ростуть, а ти з роботою не встигаєш насолодитися цим моментом. І, звичайно, ж побут з дітками  не завжди веселий; бувають різні і не зовсім приємні проблеми, істерики, які не так легко вирішити. Від цього страждає емоційний стан та нерви.

У чому з дітьми допомагає чоловік? Згодні, що є розподіл на чоловічі і жіночі обов’язки?

В мене золотий чоловік, от чесно! Він допомагає у всьому. У нас немає такого, що це чоловіча робота, а це жіноча, ми все робимо разом. Він може купати дітей, готувати обід, гуляти з ними, поки я вирішую справи, або ж навпаки. По максимум стараємося все робити разом, це дуже зближує.

Лілія Савчин: «Я показую життя таким, як воно є – без ілюзій» <br><br> - 6 - изображение

Чи залишається час на романтику з чоловіком? Як любите відпочивати вдвох?

Незважаючи на те, що ми 24/7 з чоловіком разом, це все більше в роботі. Часу для двох мало, але батьки допомагають і часто забирають внуків до себе з ночівлею, та і садочок рятує.  Ми дуже любимо подорожувати – на час карантину за межі України не виїжджали, але стараємося відвідувати красиві міста нашої країни. Також любимо переглядати разом фільми і просто валятися в ліжку.
У чому ваш секрет щасливих стосунків?

Довіра, взаєморозуміння та підтримка. Це дуже важливо у кожній сім’ї. І також треба більше говорити про свої переживання один з одним.

У Інстаграм ви викладаєте пісні у своєму виконанні. Як давно займаєтеся музикою, плануєте виходити на професійний рівень і якось розвиватися в цьому напрямку?

Я закінчувала  музичну школу з червоним дипломом по класу фортепіано та вокалу. Професійно (це ще було до одруження) займалася два роки. Зараз хочу відновити заняття з вокалу – це більше як хоббі, моя віддушина. Розвиватися в цьому напрямку не планую, це займає дуже багато часу і не так легко, як здається.
Роки праці та тренувань допомагають добитися класного звучання голосу, а невелика перерва це все з’їдає. Тут має бути систематичність.

Лілія Савчин: «Я показую життя таким, як воно є – без ілюзій» <br><br> - 7 - изображение

Хочете освоїти ще щось нове?

Я люблю експериментувати, в дитинстві я займалася танцями, легкою атлетикою, музикою, кіокушинкай карате та ходила на всі гуртки, які тільки можна було. Зараз планую зайнятися спортом, де можна буде відпочити душею та трішки розвантажитися. Також хотіла б спробувати йогу.

Яким би хотіли  бачити своє життя через 10 років?

Через 10 років хочу бачити себе успішною бізнес-леді, реалізувати декілька проектів. Можливо, жити в іншому місті, мати будинок біля озера з люблячим чоловіком та трьома дітками. Ну, і звичайно більше подорожувати, щоб показати дітям весь світ.


Автор: Тетяна Зайцева

Фото: особистий архів

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top