Іра Путівленко: «Лише після 30 років я зрозуміла, чого хочу насправді»

Іра Путівленко: «Лише після 30 років я зрозуміла, чого хочу насправді» - 1 - изображение

Популярна food-блогерка та володорка нагороди Insta сім‘я Іра Путівленко в інтерв’ю для нашого Інтернет-порталу розповіла про створення сторінки в Інстаграм, взаємовідносини з чоловіком та догляд за собою.

Іро, як і чому вирішили завести блог? У чому його головна особливість?

Це було випадково  більше шести з половиною років  тому. Ох, як зараз пам‘ятаю той день: ще була на 9 місяці вагітності, а декрет – це період, за який я передивилась всі фільми, всі програми і вже не знала де ж ще можна «повбивати» час. І саме тоді мені порадили зареєструватись у новій соціальній мережі, і як бачите, по сьогоднішній день я тут (посміхається).

Яка особливість?  Справжність, людяність, повага до оточуючих. Я знімаю себе без фільтрів та масок, ніколи нікого не ображаю, не виставляю на осуд негатив, бо вважаю, що на зло злом відповідати не можна. Ну, і звичайно, моя улюблена рубрика, моє хоббі, моє натхнення, мій релакс – це рецепти. Фішка яких – максимально просто, максимально швидко і з самих простих інгредієнтів.

Іра Путівленко: «Лише після 30 років я зрозуміла, чого хочу насправді» - 2 - изображение

У вас є нагорода Insta сім’я 2020року. Як отримали її, і наскільки вона важлива для вас? У чому відмінність «Інста-сім’ї» від «звичайної»?

Ця нагорода – моя гордість. Ми отримуємо її уже третій рік поспіль. Переможців обирають незалежним голосуванням, в результаті якого, перемагає той блогер, який зібрав найбільше голосів, і, що не менш приємно, за всі ці роки з нами в номінації були блогери з набагато більшою аудиторією, та не завжди цифра відповідає любові аудиторії.

А от в чому відмінність між «інста-сімєю» та «звичайною», то це лише те, що ми живемо публічно, показуємо, куди ходимо, що їмо, з ким зустрічаємось – нас завжди легко відслідкувати.

Чи виникають якісь розбіжності на грунті Інстаграму, і в чому навпаки – привілеї?

Розбіжностей немає, за рахунок того, що ми з чоловіком обоє ведемо профілі, тому завжди на одній хвилі і в одній лодці. А от  привілеї в тому, що чоловік блогер величезні: взяти лише те, що я завжди можу подивитись де він, що робить, з ким, якщо в цей момент ми не разом (посміхається).

Іра Путівленко: «Лише після 30 років я зрозуміла, чого хочу насправді» - 3 - изображение

Як полюбляєте проводити вільній час з чоловіком та сином?

Ми за домашні посиденьки! Син обожнює розвиваючі ігри, хімічні досліди, пазли, а ще ми любимо набрати вкуснях і влаштувати собі вечір мультиків. Правда, наш папа на перших 15 хвилинах, завжди засинає, та ми вже звикли.

Найцікавіші місця, які відвідали? І куди дуже хочете потрапити?

Остання наша подорож була в Кападокію: повітряні кулі, підземне місто Каймакли, Rose Valley, печерні готелі – таке не забувається. В планах Сінгапур, та Новий рік на Балі.

Іро, у вас в блозі безліч рецептів. Як і коли з’явилася любов до кулінарії?

Після одруження. До – я практично не вміла готувати  (посміхається). Мені хотілось тішити чоловіка, а всі знають, що нагодований чоловік – щасливий чоловік. Смішно звучить, але в якомусь сенсі – працює!

Іра Путівленко: «Лише після 30 років я зрозуміла, чого хочу насправді» - 4 - изображение

Ви вважаєте, сучасна жінка повинна вміти готувати?

Вміти – так, але це не означає, що вона зобов’язана готувати. Я взагалі вважаю, що жоден навик не може бути зайвим;  життя – така штука, що в будь-який момент може змінити свій напрям, і краще бути підкованим.

Чи готує ваш чоловік? У вас є улюблена страва в його виконанні?

Так, і саме приємне – йому це подобається! Я наприклад, просто  обожнюю його стейки!

А якщо говорити про ресторани (коли, звичайно, нема обмежень), часто виходите? Якій кухню віддаєте перевагу, що з незвичайною їжі пробували або хочете спробувати?

До карантину, бувало, що і щодня: на швидкий ланч, чи на зустріч з кавою та десертом. Взагалі, я люблю італійську кухню і фанат морепродуктів.

Мрію колись спробувати чорний кавун «Денсуке» (в нас його, на жаль, не купити) і піцу Людовик XIII, вартістю, на хвилиночку, 12 000$. Мені просто цікаво, це ж яким геніальним потрібно бути феш-поварем та маркетологом, щоб продавати піцу за такою ціною? Аплодую стоячи!

Як багато часу приділяєте догляду за собою, є улюблені процедури?

Я відношусь до тих людей, які завжди зайняті. Але за останній рік ввела собі відмінну звичку, щочетверга  beauty-day, і не важливо скільки справ назбиралось.

Улюблена процедура зараз – сон. Ну, погодьтесь, скільки б масок вам не зробили, відмінний сон найкраще маскує втому!

Іра Путівленко: «Лише після 30 років я зрозуміла, чого хочу насправді» - 5 - изображение

Чи дотримуєтеся певного режиму харчування і тренувань?

Я дозволяю собі їсти що хочу і коли хочу, головне все в міру і з розумом. А на рахунок тренувань, мій максимум – зарядка в ліжку.

Яким був ваш найяскравіший експеримент з зовнішністю?

З брюнетки в руду за один день. При чому, я більше 10 років фарбувалась у чорний колір, мій чоловік не бачив мене з іншим, та що там, навіть батьки не пам‘ятають, мене з натуральним кольором волосся (посміхається).

 Як ставитися до пластичної хірургії?

Я особисто робила мамопластику, після народження сина та грудного вигодовування (1,7 роки) та септоринопластику. Завжди кажу про це відверто, так як є.

А чиясь зовнішність із популярних дівчат вам особливо імпонує?

Неможливо когось виділити, бо кожна особлива і неповторна!

Іра Путівленко: «Лише після 30 років я зрозуміла, чого хочу насправді» - 6 - изображение

Іро, що ви вважаєте своїм головним життєвим досягненням, і чого хочете досягти протягом цього року ?

Можна розписати банальні фрази, типу, що я маю щасливу родину і стала мамою, а зараз ми знову чекаємо поповнення. Та попри все це, лише після 30 років я зрозуміла, чого хочу насправді, в чому моє покликання і, як ніколи, знаю в якому напрямку маю іти. Але це вже інша історія (посміхається).


Текст: Тетяна Зайцева

Фото: особистий архів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top