Ольга Фреймут: «Я подивилися на себе в дзеркало і зрозуміла, що треба бути ідеальною»

Ольга Фреймут: «Я подивилися на себе в дзеркало і зрозуміла, що треба бути ідеальною» - 1 - изображение

Ольга Фреймут – телеведуча й популяризаторка етикету. Її суворий образ у білих рукавичках уже став частиною особистості. Але є речі, які змушують Ольгу Фреймут відходити від холодного бренду інспекторки. І розповідаючи кореспондентці Вікна-новини на СТБ Еммі Антонюк про свою улюблену книгу, телеведуча змогла відійти від свого образу та показати себе іншою.

Улюблена книга Ольги Фреймут – «Ошукана жінка» Симона де Бовуар.

Це збірка із трьох новел, жіночих історій про досвід материнства та переживання подружньої зради. Ці новели про жінок, які потрапляють у пастку обставин і погано дають собі раду. Ця книга – урок про те, як не треба робити.

«Така книга-інструкція по жіночій психології. Вона є книгою застереженням. Путівником, що зробити щоб тебе не зрадили, як зробити так, щоб твої стосунки з дитиною були милими, добрими, надійними, як подобатися собі коли тобі сімдесят», – розповідає про книгу Ольга Фреймут.

І хоча ведуча говорить про те, як любити себе в сімдесят, уже зараз вона має ряд обмежень і не може розслабитися навіть на відпочинку із сім’єю.

«Ольга Фреймут у 39 років уже не вдягає купальник. Ми повернулися з моря, я подивилися на себе в дзеркало і зрозуміла що треба бути ідеальною», – поділилася думками ведуча.

Та сама Ольга ідеальною себе не вважає, обгрунтовуючи це тим, що «важко говорити про ідеальність, бо її просто не існує…»

З книги новела, яка вразила її найбільше, та, що має назву «Монолог».

«Після цього монологу я вперше в житті зі своєю дочкою дуже щиро поговорила. Не як мамочка й донечка, а як дві споріднені душі, яким є що сказати одна одній».

Завдяки улюбленій книжці ведучої Еммі вдалося з’ясувати, наскільки вона справжня відрізняється від того медійного образу Ольги Фреймут, який існує в уяві глядачів. Чи подобається самій Ользі Фреймут її медійний образ? Що про неї думають глядачі? Та які обмеження заважають ведучій у житті?


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top