“Ми готуємо для вас щось особливе”: співачка Lida Lee працює над сольним альбомом

“Ми готуємо для вас щось особливе”: співачка Lida Lee працює над сольним альбомом - 1 - изображение

У студії ранкового шоу “Місто прокидається” на телеканалі KYIV.LIVE співачка Lida Lee розказала про співпрацю зі своїм продюсером, креатором музичної корпорації – MONATIK та зізналася, що зараз активно працює над першим сольним альбомом.

Сьогодні гостею ранкового шоу “Місто прокидається” стала співачка Lida Lee, яка виконала у студії хіт “Пойми”, що у мережі YouTube вже зібрав 1 500 000 переглядів. Ведучим ранкового шоу вона зізналася, що зараз активно працює над першим сольним альбомом та зазначила, що до нього увійдуть різножанрові пісні:

“Ми готуємо для вас багато цікавого, різнопланові композиції, які увійдуть до мого першого сольного альбому. Сьогодні важко прогнозувати щось через пандемію, тому поки ми намагаємось використовувати цей час з користю та записуємо пісні. Ми в процесі і сподіваюся, що вже найближчим часом я повідомлю вам дату виходу” – зазначила співачка.

Також ведучим ранкового шоу вона розповіла, що працювати зі своїм продюсером MONATIK дуже легко, бо він дуже талановитий та професійний. Нагадаємо, минулого року дівчина брала участь в одному з вокальних шоу, де Дмитро був її тренером. На запитання ведучої Інни Мірошниченко про те, з ким було важче працювати дівчині з Дмитром як з тренером чи продюсером, вона відповіла:

“Жодних труднощів у процесі роботи між нами не виникає – це творчість у будь-якому прояві. Коли ми працюємо в одній команді у складі музикантів – ми одне ціле. Діма завжди позиціонував нас, як артистів. Коли я пришла на проект і стала учасницею його команди, я прийняла рішення, що між нами обов’язково має бути все чесно: якщо я буду недостойна йти далі – я прийму це гідно”, – пригадала Lida Lee.

Дивіться ранкове шоу “Місто прокидається” по будням з 7:00 до 10:00 на телеканалі KYIV.LIVE.


Фото: пресс-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top