Особливе вечірнє вбрання: творча колаборація Malanka та Анфіси Ружинської

Особливе вечірнє вбрання: творча колаборація Malanka та Анфіси Ружинської - 1 - изображение

Унікальний стиль співачки Malanka надихнув молодого українського дизайнера на створення особливого вечірнього вбрання. Дізнаємось про цю творчу колаборацію більш детально.

Особливе вечірнє вбрання: творча колаборація Malanka та Анфіси Ружинської - 2 - изображение

Маланка: «З Анфісою я познайомилась на зйомках мого відеокліпу на пісню «Вишиванка». Вона брала участь у зйомках та мала змогу спостерігати за зміною образів і прочитати мій стиль».

Анфіса: «Мені дуже сподобався процес і результат роботи над відеокліпом, це надихнуло мене створити вбрання для співачки Маланки, у стилі поп-рок. Після знайомства з артистом, у мене з’явилося кілька ідей для створення ескізів і я вирішила піти на курси фешн ілюстрації, щоб навчитися передавати на малюнку фактури тканини, силуетні лінії та професійно створювати образи на папері. У цьому році я закінчила курс Про.

Створити цю сукню, мені допомогли в ексклюзивному ательє Киян Ірини. Для неї я обрала мануфактурний креповий шовк, трендового сірого відтінку та паєтки і бісер відповідно до модних тенденцій цього року. Мені дуже подобається поєднання металевого сірого і теплого золота у цій вишивці. До речі, на ручне розшиття цього вбрання, майстрині знадобилося 300 годин».

Відео: Brokkoli Prod

Маланка: «Мені дуже сподобались ескізи, які створила Анфіса і я вражена результатом роботи. Сукня вийшла чудова та оригінальна та ще й в моєму улюбленому металік кольорі.

Я обожнюю чорний і металік кольори та яскраві акценти в одязі, люблю металеві прикраси та масивне взуття. Надаю перевагу зручному фасону, зі сміливими, брутальними нотками. На даний час, найближчими по стилю для мене є такі бренди як Diesel та Philipp Plein.

Мені, як артисту, досить складно підібрати лук для концерту або зйомок, адже усі перераховані мною критерії вибору одягу, більше характеризують повсякденний, так званий street wear одяг, а потрібно виступати і бути цікавою публіці. Тому, я завжди рада знайомству з новими креативними дизайнерами, які б могли створити вбрання для особливих виступів і зберегти, передати мій стиль. Робота Анфіси мене приємно вразила і я відкрита до подальшої співпраці. Бажаю тобі Анфісо, натхнення, втілення усіх задумів та творчої реалізації.

У 2021 році я планую продовжувати старанно працювати над собою і радувати мого слухача новими піснями. Буду дуже рада бачити усіх на моїх концертах та познайомитися у соціальних мережах. Усім бажаю тепла і миру в душі і міцно обіймаю!».

Відео: Brokkoli Prod
Brokkoliprod@gmail.com 

Нагадаємо, що свій кліп на пісню «Вишиванка», що активно транслювався на всіх музичних українских телеканалах Malanka присвятила мільйонам молодим дівчат, що так воліють зустріти свою пару, їх серце довгий час тремтить в очікуванні цієї бажаної зустрічі з коханим, і не відомо скільки часу доведеться гуляти на вечорницях одній.

Режисером цього музичного відео став популярний український кліпмейкер Тарас Голубков, відомий своєю співпрацею з Артемом Пивоваровим, Zivert, Саті Казановою, Філіпом Кіркоровим та MONATIK.

Ідея кліпу полягає в тому, щоб показати силу думки, бажання, вкладених у вишивку молодою красунею, в очікуванні того єдиного. Ще за старих часів вважалося, що жінка, яка вишиває з любов’ю у серці, обов’язково зустріне своє кохання.


Фото: особистий архів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top