«Я ріс на вулиці»: Артем Пивоваров про непростий характер, бійки та шлях до музики

«Я ріс на вулиці»: Артем Пивоваров про непростий характер, бійки та шлях до музики - 1 - изображение

Відомий співак зізнався, що його минуле було доволі буремним. Й окрім того, що “тусувався” з поганою компанією, втрапляв у різні неприємні історії. Про це і не тільки у новому випуску СЛАВА+.

Наразі Артем Пивоваров – один із топових артистів України. Його кліпи транслюють найкращі музичні телеканали, а пісні лунають з динаміків крутих радіостанцій. Хлопець констатує, що його романтичність гарно ладнає з емоційністю. Втім, раніше все було з точністю до навпаки.

Під час бесіди зі Славою Дьоміним Артем зазначає – він ні в якому разі не гангстер, у нього була чудова сім’я. Попри те, що ріс без тата, рідні намагалися дати йому все найкраще:

Ні, я не жив у важких умовах чи кримінальному районі, проте ріс на вулиці. У нас була компанія з 10-12 осіб, ми постійно гуляли разом. Кожен наш вечір закінчувався по-різному.

Були сварки, бійки та заяви до поліції. У 12 років йому здавалося – він достатньо дорослий, отож без вагань покинув музичну школу, шукав підробітки та заробляв перші кошти. Зараз шкодує. Мовляв, освіта необхідна, адже пізніше довелося жертвувати своїм часом, аби все надолужувати. Так, можливо, Пивоваров ніколи б не прийшов до шоу-бізу, та допоміг дядько.

Він мені сказав: “Якщо ти продовжиш так жити, твоя реальність може перерости у дещо драматичне та сумне”.

Після цього, у 16-річному віці, парубок розставив пріоритети. “Друзі” його не розуміли та зневажали, але це було неважливо. З’явилися щоденні заняття на гітарі, репетиції, а згодом – велика сцена.


Фото: пресс-служба артиста 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top