Історії дітей, які вразили увесь світ

Історії дітей, які вразили увесь світ - 1 - изображение

Про українських дітей знають у будь-якому куточку світу, вони під обстрілами героїчно рятують своїх родичів, заробляють гроші для ЗСУ та беруть відповідальність за молодших братів та сестер. Про історії дітей, які вразили світ, розповіли ведучі рубрики СТБ «Неймовірна правда про українців» Григорій Решетник та Надія Матвєєва.

Історії дітей, які вразили світ

15-річна Ліза з простреленими ногами під обстрілами евакуювала українців з Попасної на Луганщині. Вона вивезла поранених до Бахмута, оскільки ніхто з дорослих не міг сісти за кермо. Проте на півдорозі вони потрапили під обстріл ― авто було пошкоджено, а Ліза ― поранена. Проте вона не кинула людей і через біль продовжувала шлях із думками про те, щоб врятувати їх. Таким чином, з простреленим акумулятором вона дісталась українського блокпоста.

В’ячеслав втратив маму через один єдиний влучний постріл росіян, і тепер відповідає за двох сестер та двох братів. Він сам зізнається, що досі в шоці ― мама помирала на його руках. Проте хлопчик робить все, щоб його брати та сестри не відчували жахів війни. Нині вони в безпеці. Тепер В’ячеслав думає, як жити далі, де заробити та як турбуватися про сім’ю.

5-річний Іван самотужки з одним пакетом досяг польського Хелма. Він вирушив із Києва під час війни, коли з його батьком був втрачений зв’язок. Хороброго малюка знайшла та забрала мама. Вони в безпеці.

5-річна Валерія з Кривого Рогу прикрасила обкладинку Time завдяки своїй усмішці.

Світлина 3-річної Віри Маковій вразила мережу – на спині дитини батьки написали свої контакти на випадок загублення.

Аліса з Азовсталі стала очима України, яка хотіла побачити світло й перемогу. Її розлучили з мамою ― військовим медиком, яку росіяни залишили у фільтраційному таборі.

Маленька Амелія заспівала пісню з «Холодного серця» у підвалі Києва і стала голосом дітей України. Тіна Кароль заспівала з нею на сцені благодійного концерту, а у Польщі з дівчинкою поспілкувалися місцеві канали.


Фото: Pixabay


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top