“WONÁ – це ти”: WONÁ Concept group презентує новий проєкт

“WONÁ – це ти”: WONÁ Concept group презентує новий проєкт - 1 - изображение

WONÁ Concept group презентує новий проєкт “WONÁ – це ти”. Головна його ідея — показати, що всі дівчата, без виключень, прекрасні і немає потреби підлаштовуватися під загальні «стандарти» розуміння краси.

“WONÁ – це ти”: WONÁ Concept group презентує новий проєкт - 2 - изображение

Дослідження Корнельського університету, проведене Лорі Нейбор і Джеффрі Собал, показало, що 70 відсотків наречених, які брали участь у дослідженні, хочуть скинути вагу. Таке прагнення дотримуватися нав’язаних стандартів краси й нібито “правильних параметрів” спотворює природну красу та індивідуальність людини, вганяє в рамки, знижує самооцінку, позбавляє любові до себе і впевненості. Частою причиною стає відсутність відповідних розмірів бажаної сукні.

“WONÁ – це ти”: WONÁ Concept group презентує новий проєкт - 3 - изображение

У зйомці для проєкту взяли участь 3 абсолютно різні дівчини, які представили 12 найпопулярніших моделей суконь від брендів WONÁ Concept і Eva Lendel, що входять до WONÁ Concept group. Класичне і мінімалістичне, пишне за останніми тенденціями або приталене розшите мереживом і паєтками — кожна наречена знайде свою сукню, що підкреслить її індивідуальність і красу!

“WONÁ – це ти”: WONÁ Concept group презентує новий проєкт - 4 - изображение

“WONÁ Concept і Eva Lendel – це впізнавані і популярні бренди не тільки в Україні, але і в Європі та США. Ми не могли залишитися осторонь і проігнорувати цю тему, оскільки нам важливо, щоб абсолютно кожна наречена змогла знайти свою сукню, відчувала себе красивою і впевненою, захоплювалася собою і своїм зовнішнім виглядом. Це й стало причиною й одночасно натхненням для створення проєкту”, – ділиться Ілона Шрамко, співзасновниця WONÁ Concept group.

“WONÁ – це ти”: WONÁ Concept group презентує новий проєкт - 5 - изображение

Назва проєкту “WONÁ – це ти” транслює головні цінності WONÁ Concept group. В команді вважають, що процесом підготовки до весілля потрібно насолоджуватися. Жінки — справжні музи: їх краса, сила і воля духу стають натхненням для створення неймовірних образів бренду. В WONÁ Concept group прагнуть, щоб кожна жінка могла втілити свої мрії і не турбувалася про сантиметри, адже в цей період життя найцінніше — це почуття та емоції.

“WONÁ – це ти”: WONÁ Concept group презентує новий проєкт - 6 - изображение


Фотограф: Сергій Васильєв 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top