#СильнаЯ Таня Пренткович: «Сексом занимаются все, но мало кто об этом говорит»

#СильнаЯ Таня Пренткович: «Сексом занимаются все, но мало кто об этом говорит» - 1 - изображение

Телеканал СТБ в рамках промокампании романтического реалити «Холостячка» с Ксенией Мишиной запустил социальную диджитальную кампанию #СильнаЯ, которая поднимает тему существующих в обществе стереотипов в адрес женщин, показывает их противоречивость и абсурдность. Одной из героинь проекта стала известный блогер-миллионник Таня Пренткович. О том, с какими стереотипами она сталкивалась, — подробнее в материале.

Таня Пренткович — одна из самых популярных блогеров Украины. За жизнью молодой амбициозной женщины, мамы, бизнесвумен следит больше миллиона человек. Таня воспитывает сына, успешно руководит несколькими бизнесами, а еще совсем недавно открыла секс-шоп. Хрупкая женщина не побоялась осуждающих разговоров, косых взглядов и насмешек.

Современная женщина может все

Моя внутрішня політика – показувати іншим жінкам, що ти можеш все. Що ти можеш подорожувати, заробляти гроші тощо. Це є однією з ідей мого блогу і однією з цілей. Саме тому я відразу погодилась взяти участь у кампанії #СильнаЯ. Сильна жінка у 21 столітті – це про баланс. Можна повністю віддатися кар’єрі чи сім’ї, можна забути про друзів. Але мені хочеться, щоб все було збалансовано: підтримувати бізнес і при цьому бути крутою мамою  для своєї дитини. Показувати приклад реалізованої жінки і допомагати батькам. Це дуже важливо. Я думаю, що я є прикладом цієї сильної жінки. Яка, незважаючи на різні етапи у своєму житті, залишається позитивною, не впадає у депресію. Я продовжую працювати і тішити своє навколишнє оточення.

Сильных женщин боятся мужчины?

Не варто боятися. До кожної жінки можна знайти підхід і побачити в ній ту саму ніжну дівчинку, яка готова отримувати сотню компліментів щодня, квітнути, пахнути. Наприклад, я одна на роботі, інша вдома. У кожних взаєминах я інакша. Якщо тобі подобається жінка, просто підійди до неї. Спочатку може бути важко, бо сильні і незалежні жінки тягнуть все на собі. Інколи треба їй підставити плече і підказати, що вона може розраховувати на допомогу. І буде навіть краще для всіх.

Успевать все

Я вчора так собі сіла і задумалась. На мені управління мережею закладів, є навчальна платформа, свій блог, агенція, яка допомагає розвитку інших бізнесів, секс-шоп. Але у мене дуже класна команда. І одна з фішок – я настільки довіряю людям, що вони  стають супер автономними. Раніше, коли хотілось все контролювати, мої працівники не могли лампочку без мене закрутити. А зараз можу раз в місяць з ними зв’язатися і зрозуміти, що все круто працює. Коли ти довіряєш людям, вони більше розвиваються і стають відповідальнішими. Вони ростуть і це дуже круто.

Любовь к себе

У мене хвилями: то ти себе любиш, то ні. Власне, допомагає догляд за собою. Їм корисну їжу, полюбила спорт і себе. Щоб полюбити себе, треба, напевно, ще щоб збоку хтось нагадував, що ти класна. Бо зазвичай, коли ми дивимось у дзеркало, ми не бачимо всіх своїх плюсів. Ми бачимо дряблий животик, якийсь целюліт. А треба навпаки просто більше акцентувати увагу на тому хорошому, що у нас є. Тоді стає набагато краще, легше і крутіше. Адже коли зранку прокидаєшся і бачиш ненафарбовану, але прекрасну жінку – весь день складається краще. Тому треба звертати увагу на свої переваги, любити їх і підкреслювати.

Собственный секс-шоп

Це одна з тих штук, яка міняє стереотипи. А ще я розумію, що сексом займаються всі, але мало хто про це говорить. І, власне, я помітила, коли рекламувала якісь речі з секс-шопу, яка активність з’явилася! 60 тисяч людей перейшли просто за новою маленькою сторі. А коли ти рекламуєш сумку, такої активності немає. Я зрозуміла, що це цікаво з точки зору бізнесу. Це цікавий продукт. Ми хотіли зробити такий магазин, таке комьюніті, речі з якого буде не соромно, відкрити і подивитися, наприклад, у метро. У нас все виглядає естетично. Всі ці іграшки схожі на аксесуари. Ще одна з наших філософій – ми багато говоримо с сексологом. У нас є гінеколог і психолог, які відповідають на запитання людей. А вони бувають дуже дивними і абсурдними. А все тому, що  у нас не розвинена ця культура. Батьки з дітьми про це не говорять. Підлітки знаходять інформацію десь серед своїх друзів, з якихось серіалів тощо. Важливо пояснювати, що, наприклад, коли жінка не досягає оргазму вагінальним шляхом, це нормально. Бо ти жива і  нормальна. Напевно, одна з цілей цього проєкту –  показати, що ми всі нормальні. Ми хочемо змінити враження людей про секс. Тому що багато хто навіть слова цього боїться. Це може бути красиво і не пошло. Це задоволення. Чому його боятися?

О женской силе

Я хочу, щоб жінки пам’ятали: наша сила – у нашій слабкості. Якими б ми сильними і незалежними не були, нам все рівно потрібне сильне плече поруч. На яке можна покластися, на якому можна розслабитися і просто бути дівчинкою. Тому, будьмо сильними, але не забуваємо залишатися жіночними, ніжними. Адже в цьому наша сила.


Фото: пресс-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top