Санта Дімопулос: “Я намагаюся позбуватися страхів”

Woman Magazine

Трендсеттер, бізнесвумен, чемпіонка світу з фітнесу, а також щаслива мама і дружина. Все це про героїню нашої жовтневої digital-обкладинки – Санту Дімопулос. Усього лише рік тому ця усміхнена дівчина поділилася з шанувальниками щасливою новиною – народженням другої дитини. А вже сьогодні блищить на паркеті проєкту “Танці з зірками”, вражаючи глядачів своєю фізичною формою, пластикою і технічністю. Ми зустрілися з Сантою в перервах між репетиціями і розпитали про її мотивацію в проєкті, сім’ю та виховання дітей, а ще про екологічний бізнес і подальші творчі плани.

Woman Magazine

Санта, після декретної відпустки ви гучно повернулися в український медійний простір, успішно дебютувавши в “Танцях з зірками”. Як почуваєтеся в новому амплуа?

Мені давно подобається це шоу, і я дуже щаслива, що можу стати його частиною. До того ж, танці – моя пристрасть. Я люблю танцювати, розкривати себе в русі, на сцені. І ще: участь у цьому проєкті – це виклик собі. У найкоротші терміни привести себе у форму після пологів, мобілізувати внутрішні ресурси і знову увійти в режим – це класний челендж, який я проходжу просто зараз.

Відомо, що ви в дитинстві займалися танцями, пізніше стали чемпіонкою світу з фітнесу. Цей спортивний досвід допомагає вам зараз у тренуваннях?

У дитинстві я займалася багатьом, і танцями зокрема. Щоправда, на паркет не виходила близько 20 років, тому не можу сказати, що танці даються мені легко.

Спорт навчив мене простого правила: за будь-яким досягненням стоїть наполеглива робота, режим і щоденна праця. Усе це в сукупності дає результат. Не диво. І “Танці з зірками” мені про це нагадали. 

Санта Дімопулос: Я намагаюся позбуватися страхів - 1 - изображение

Наскільки у вас завантажений графік? Вдається приділяти час чоловікові, синові, маленькій доньці?

Мій день зараз розписаний по хвилинах, дуже щільний графік тренувань і підготовки до прямих ефірів. Звісно, мені не вистачає спілкування з сім’єю та близькими. Але я намагаюся зберегти деякі наші правила, які залишаються незмінними, навіть незважаючи на шоу і графік. Наприклад, сніданок: що б не трапилося, цей час я проводжу з сім’єю. Також наприкінці дня я приділяю час дітям.

Зовсім недавно Софії виповнився рік. Як відзначили цей день?

У нас було тепле сімейне свято в колі найближчих і найрідніших. Я дуже щаслива, що вийшло його провести саме так. Софія – дивовижна дівчинка, вона змінила моє життя.

Санта Дімопулос: Я намагаюся позбуватися страхів - 2 - изображение

Кажуть, бути мамою дівчинки складніше, ніж хлопчика? Ви відчуваєте різницю?

Поки що я відчуваю тільки нескінченну любов і задоволення від того, що в моєму житті є ця чарівна дівчинка. Вона дуже добра і відкрита. Діти вчать нас безумовної любові. І я дуже вдячна Всесвіту за те, що проходжу цей урок вдруге.

Які якості ви хочете виховати в дітях?

Я хочу виховати в них віру в себе і свої сили, любов до себе, відкритість до світу. Не можу сказати, що в мене є якісь особливі секрети виховання. Я дотримуюся думки, що все потрібно показувати на своєму прикладі. І намагаюся так робити. І любов, звісно. Це головне, що ми можемо дати своїм дітям.

Санта Дімопулос: Я намагаюся позбуватися страхів - 3 - изображение

Як любите проводити вільний час із сім’єю? Чи є у вас свої традиції?

Ми любимо разом дивитися цікаве кіно, грати в настільні ігри, готувати, робити вечері з друзями, подорожувати. Я б сказала, у нас класичні сімейні традиції: ми прикрашаємо дім на тематичні свята і готуємо одне одному подарунки, разом із Даніелем наряджаємо ялинку на Новий рік, я печу паски на Великдень.

Ви з чоловіком уже майже вісім років разом. Як вдається підтримувати іскру в стосунках протягом цих років?

Стосунки – це постійний енергообмін між двома людьми. Потрібно вміти віддавати і вміти приймати, бути в ресурсі для цього. Неможливо бути цікавою іншій людині, не розвиваючись, і будучи нецікавою самій собі. Тому я постійно намагаюся рухатися вперед: розвивати й наповнювати себе, позбуватися страхів і всього, що не дає змоги мені рости.

Наші стосунки – це обмін між двома дуже сильними людьми, заснований на любові, довірі та взаємній повазі.

Ви завжди маєте дуже стильний і респектабельний вигляд. А вдома ви так само фарбуєтеся, вбираєтеся перед чоловіком?

Вдома я відпочиваю. Для мене головне – доглянутість і комфорт.

Санта Дімопулос: Я намагаюся позбуватися страхів - 4 - изображение

Сім років тому ви відкрили бутик Gold Vintage Concept Store. Чи задоволені ви зараз своїм проектом?

Я обожнюю вінтаж і речі з історією. Я була першою в Україні, хто привіз сюди ідею вторинного споживання і почала розвивати цей напрямок. Рік за роком бізнес рухався вперед, і зараз відчутно виріс. Це моє улюблене дітище, і я дуже рада, що ми розвиваємося. Вторинне споживання – екологічне й усвідомлене, це хороший внесок у майбутнє. Мені б хотілося, щоб ми більше про це говорили і втілювали в життя.

Чи позначився карантин на вашому бізнесі?

Звичайно. Більшість бізнесів відчули складнощі у зв’язку з ситуацією, що склалася у світі. Але ми зуміли адаптуватися до нової реальності.

Санта Дімопулос: Я намагаюся позбуватися страхів - 5 - изображение

Які ще проєкти ведете, чим займаєтеся?

Ще один мій важливий і улюблений проєкт – вітамінні крапельниці WellnessBar, це відносно нове починання, але я його дуже люблю. Вітамінні крапельниці – моя паличка-виручалочка на всі стресові періоди життя, і не тільки. Наприклад, у супернапруженому графіку “Танців з зірками” я просто не знаю, як вижила б без них. Вони дають швидке відновлення і наповнюють організм енергією.

Кілька років тому в інтерв’ю для нашого журналу ви розповідали про свою благодійну діяльність, зокрема проєкт для дітей-сиріт “Жити здорово”. Чи існує він зараз?

Благодійність – це те, чим я займаюся постійно. І це був проєкт моєї душі. Зараз він тимчасово припинений, але після “Танців” і пандемії я маю намір його відновити.

Санта Дімопулос: Я намагаюся позбуватися страхів - 6 - изображение

Чи є у вас у планах продовжувати співочу кар’єру, повернутися на сцену?

Зараз мій головний план – насолоджуватися проектом “Танці з зірками” і… вижити (усміхається). Я не люблю загадувати, не хочу ставити собі обмеження – буде ось так чи так. Я точно знаю, що творчість – це частина мого життя, і вона нікуди з нього не дінеться.

Санта, ви завжди дуже усміхнена і сповнена оптимізму. Поділіться секретом, що вам допомагає завжди бути на позитиві?

Мені допомагає прийняття себе, любов до себе, внутрішній ресурс, який я волію наповнювати любов’ю і вдячністю. Що б не трапилося, важливо пам’ятати: привід для посмішки й оптимізму є завжди. Потрібно просто знайти його, а це залежить тільки від вашого кута зору.

Санта Дімопулос: Я намагаюся позбуватися страхів - 7 - изображение


Євгенія Власенко

Фото: з особистого архіву, прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top