Ольга Кучер рассказала о карпатских приключениях

Ольга Кучер рассказала о карпатских приключениях - 1 - изображение

В период карантина украинцы все чаще выбирают отдых в родной стране. В том, что в Украине полно потрясающих мест для туризма, убеждена и ведущая программы «Вікна-новини» на СТБ Ольга Кучер. Вместе с супругом она отправилась в поход в горы, выбрав для ночлега палатку.

В начале пара решила покорить гору Кукул, где и осталась на ночлег.

«Давно обіцяла Славі піти у гори з наметом. Підйом на Кукул в один бік 12 км. Але все одно це цілком підходить для непідготовлених помаленьку дотопають усі. У нас це зайняло годин шість. Поїли просто на вершині домашнього сиру. А в наметі було тепло і затишно, коли він не лежав на мені через вітер, – поделилась ведущая. – Я нарешті наїлася мівіни, за якою дуже скучала з 90-х був поважний привід. І пила Маккаву».

Помимо этого, Ольга и Ярослав совершили еще подъем на Говерлу. Однако вовсе не традиционным маршрутом…

«Мій чоловік не шукає легких шляхів і відкритий для будь-яких авантюр. Це він сказав іти не традиційними маршрутами на Говерлу, а через Пожижевську полонину і гору Брескул там майже не було людей, але відкривалися неймовірні краєвиди, – рассказала Ольга. – Я трохи панікувала, бо страшенно боялася, що ми заблукаємо і у «Вікнах» розкажуть, що двоє туристів умерли на примітивному маршруті на Говерлу (смеется). Але Слава мав рацію і вивів нас легшою дорогою до вершини. Висновок – довіряйте своїм чоловікам, вони заради вас готові на все. Навіть витерпіти ниття про не той маршрут».  

«Подорожуйте це нескладно. Головне купіть зручні ботіки», – подытожила ведущая.


Фото: пресс-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top