Marietta: «Після кожної сварки стосунки стають на сходинку вище»

Marietta: «Після кожної сварки стосунки стають на сходинку вище» - 1 - изображение

Співачка Marietta у прямому ефірі Woman відкрила секрет, яку має власну зброю та що пробачає своєму чоловіку, а також розповідає, як зберегти щасливі стосунки протягом 10 років.

«Моя зброя – це позитив. Як писали журналісти після моєї останньої вечірки, де Marietta, там завжди сонячно. Насправді, я постійно прагну створювати таку атмосферу», – розповідає співачка. Також вона зізнається, що комунікація – ще одна її сильна сторона, адже артистка багато спілкується і отримує від цього насолоду.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ❤ (@marietta_ua)

«І, звісно, кохання – це третя моя зброя, я бажаю його усім і надихаю своєю музикою любити», – говорить Marietta. За словами артистки, саме кохання і провокує на творчість, життя і роботу.

У серпні співачка відсвяткувала річницю – два роки подружнього життя і 10 років з того часу, як вони з коханим почали зустрічатися.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ❤ (@marietta_ua)

«Я думаю, секрет довгих стосунків – це вміння спілкуватися. Ми завжди обговорюємо свої бажання та фантазії, розповідаємо один одному про проблеми та складнощі. Намагаємось не витрачати свій час на сварки, а вирішувати певні непорозуміння розмовою. Серйозні скандали в нас трапляються дуже рідко – раз на три роки, тоді можемо влаштувати істерику або посуд покидати. Але після кожної сварки стосунки стають на сходинку вище», – говорить артистка.

Також надзвичайно важлива підтримка, аби побудувати гармонічні стосунки. За словами Marietta, без підтримки коханої людини, складно навіть досягти певних результатів у своїй справі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ❤ (@marietta_ua)

«Інколи на деякі речі я закриваю очі. Часом варто промовчати, щоб не розпочався конфлікт. Вважаю, що жінки мають бути мудріші за чоловіків. Пробачаю своєму чоловікові розкидані шкарпетки. Напевно, це проблема кожного чоловіка, тому немає сенсу через це сваритись», – жартома підсумовує співачка.


Наташа Филон

Фото: личный архив 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top