Надін: «Моя ціль – стати ведучою розважального проекту»

Надін: «Моя ціль - стати ведучою розважального проекту» - 1 - изображение

Залишити професію економіста та стати ведучою весіль, знятись у безлічі телепроектів та розвивати успішний блог з аудиторією у понад пів мільйона. Про те, як власні мрії перетворювати в реальність у ексклюзивному інтерв`ю для Woman розповіла надзвичайно позитивна та талановита дівчина – Надін. Яким був її шлях до успіху, де шукає натхнення та які вершини прагне підкорити надалі? А ще – про секрети краси та декілька порад для вражаючої фотосесії – у нашій розмові.

– Надін, ви професійна ведуча весіль та інших святкових заходів, розкажіть, як і коли почалася ваша кар’єра?

У мене все сталося дуже випадково. На 5 курсі університету я працювала у модельному агенстві фотографом. І одного дня ми отримали заявку, що в Палац урочистих подій потрібна ведуча на декретне місце. Всі мої подруги йшли на кастинг, от і я вирішила спробувати. Нас було 150 бажаючих, відбір проходив у три етапи. І як зараз пам`ятаю – на вулиці холодний лютневий день,  я проводжу фотосесію на березі річки, одягнута в шубу, угги і  тут мені телефонують і кажуть, що кастинг через пів години. Я розумію, що дуже погано виглядаю і шанси що пройду, мабуть, мінімальні. Але, якось так склалось, що саме тоді вони побачили в мені ту людину, яка їм ідеально підходить, і я пройшла. Так я почала проводити весілля, кайфонула від цього процесу і зрозуміла – це моє. В результаті, 5 років навчання на економічному факультеті пішли шкереберть (усміхається). Тож, якщо порахувати, з того часу я провела вже понад 700 весіль.

Надін: «Моя ціль - стати ведучою розважального проекту» - 2 - изображение

– У весільній індустрії щороку з’являються якісь нові тенденції в оформленні, організації, флористиці. Цікаво, а які зміни відбуваються в проведенні весілля? Є якісь тренди?

Зараз змінюється підхід до людей. Якщо раніше ведуча мала провести певну кількість конкурсів, то тепер основним трендом є відкритість і бажання зробити так, як хочуть люди. Ведуча не для того, щоб лише розважати конкурсами, а для того, щоб створити особливу атмосферу. Тому, перш за все, потрібно відчувати кожного, і бути на одній хвилі з публікою.

– Окрім заходів, у вас є цікаві проекти на телебаченні, ви ведете блог. Розкажіть про це.

Так, останнім часом я вже трішки відійшла від весіль. Напевно, карантин став таким собі переломним моментом. Я зрозуміла, що добре заробляю на своєму блозі в Instagram. Мені це надзвичайно подобається, особливо різні колаборації з топовими брендами. Плюс реалізую себе на телебаченні. Під час карантину вийшов проект «Одруження наосліп» на телеканалі 1+1 з моєю участю. Він мені теж дав багато підписників, дуже лояльну аудиторію. Люди побачили яка я є, їм щось в мені сподобалось і вони почали стежити за моїм життям. І мені це дуже імпонує.

– Зараз подолавши вже чималий шлях, відчуваєте себе успішною людиною?

Так, звісно. Але у мене є дуже багато цілей на майбутнє, розуміння того, як розвиватись, куди йти. До речі, вже в серпні будете бачити мене в програмі «Богиня шопінгу» на телеканалі ТЕТ, також на 1+1 у вересні вийде черговий проект з моєю участю. А от ближче до зими на телеканалі СТБ стартують зйомки ще одного цікавого проекту. Поки не можу розповісти подробиць, але буде дуже спекотно.

Надін: «Моя ціль - стати ведучою розважального проекту» - 3 - изображение

– Як керуєте своїм часом, адже поєднувати стільки проектів складно? Можливо, використовуєте якісь програми?

Напевно, моя особливість в тому, що я все тримаю в голові. Плюс, звісно, записую в телефонний блокнот та календар. Я не люблю офісний режим роботи, коли потрібно погодинно працювати. Мені дуже подобається той тип роботи, який зараз у мене є. Я за результат, а вільний графік він якраз і дає результат.

– Як зазвичай проходить ваш день?

Я ставлю будильник на 8:00 або 8:30, але завжди прокидаюсь за 15 хвилин до дзвінка. Роблю зарядку, вакуум, п`ю натщесерце стакан води, готую сніданок і збираюсь на зустрічі. Зустрічі – це в основному робота по Instagram. 50% мого робочого дня також забирає робота за комп`ютером. Я займаюсь інфлюєнс-маркетингом. Тобто, співпрацюю з топовими брендами, підбираю їм блогерів, для того, щоб просувати їх продукт потрібній аудиторії. Я не висвітлюю таку свою діяльність в соцмережі, але мені це дуже подобаєтьмся. Відколи я переїхала в Київ, постійно знаходжуся в тусовці блогерів і це дуже допомагає. Бо і друзям моїм добре, що мають замовлення, і замовникам також, бо вони знають у кого яка аудиторія. Таким чином, замовник попадає точно в ціль і не зливає бюджет. І це дійсно круто.

– Що є головною рушійною силою, яка змушує вас щодня рухатися вперед? Яка ваша основна мотивація?

У мене ще з самого дитинства є такий внутрішній стержень, який дає стимул йти вперед. І хто б що не казав – ти не зможеш, у тебе не вийде, куди ти лізеш – для мене це стає ще більшою мотивацією. Тому, перш за все, це віра в себе. Друге – це моя сім`я. Мені пощастило з родиною, бо для нас дуже важлива підтримка один одного. Мої батьки – найкращий мотиватор. Мама завжди знає, як підібрати правильні слова, щоб я могла справитись з тими чи іншими проблемами. Вона в мене дуже розумна і мудра жінка. Тато також завжди підтримує і дуже допомагає в робочих питаннях. Коли я сумніваюсь або приходжу до якоїсь кутової ситуації, він завжди каже, що у будь-якої проблеми є як мінінмум 5 варіантів розвитку подій. І допомагає прийняти правильне рішення.

Надін: «Моя ціль - стати ведучою розважального проекту» - 4 - изображение

– Зараз у вас є глобальна мета?

Основна моя ціль – до кінця наступного року стати ведучою розважального проекту на одному із топових телеканалів. Також хочу до кінця цього року опинитись на обкладинці популярного глянцевого видання. Тобто, нині для мене на першому місці реалізація в роботі. Цілі у особистих стосунках я не ставлю, тому що це залежить не тільки від мене.

– Чи трапляються у вас застої в професійній сфері? Як з цим справляєтеся?

Так, інколи бувають такі стани, що немає натхнення. В мене це сталося після карантину. Що я роблю? Перш за все – змінюю квартиру, шукаю для оренди ту, яка мене буде надихати. Ще дивлюся надихаючі фільми. Один із моїх улюблених – «Секрет», він завжди як свіжий ковток повітря. Також переглядаю різні мотивуючі тренінги, читаю книги.

– У вас чудова фігура, це щоденні тренування? Як часто ходите в зал? Що більше любите – кардіо або силові?

Дякую. Думаю, основна моя фішка – це генетика. Скажу по секрету, я завжди мала кубики пресу, хоча для цього нічогісінько не роблю (усміхається). Втім, десь наприкінці минулого року, я зрозуміла, що мені все-таки потрібно ходити в зал, підтримувати свій організм в тонусі. Зараз я дуже сильно захопилася стрейтчингом. Тепер маю ще одну ціль – сісти на шпагат. Займаюсь вже два місяці і бачу невеликий прогрес. Але щоб повністю сісти, потрібно не менше року.

– А як ставитеся до дієт?

Гарне питання. Якраз зовсім недавно я почала співпрацю з дієтологом, яка мені прописує план харчування. Але не для того, щоб схуднути, а для того, щоб гарно виглядати. Щоб була гарна шкіра – без висипів та подразнень, щоб шлунок себе добре почував. Після карантину, скажу відверто, не дуже добре себе почувала, бо дозволяла собі різні чіпси та іншу некорисну їжу. Тож, нині я намагаюсь дотримуватися плану.

Надін: «Моя ціль - стати ведучою розважального проекту» - 5 - изображение

– Назвіть продукти, які завжди можна знайти в вашому холодильнику?

У моєму холодильнику завжди є фрукти, ягоди, сир Пармезан та Філадельфія, лосось і зелень.

– Через свою сферу діяльності ви постійно берете участь у фотосесіях. Чи є у вас поради, як підготуватися до них, щоб шикарно виглядати на фото?

Найголовніше, знайти хорошого стиліста, який підбере повністю загальний образ. Також, раджу обов`язково замовляти візажиста та майстра по зачіскам не тільки перед фотосесією, а й на саму фотосесію. Часто таке буває, що образи змінюються, сукні змінюються, а зачіска і макіяж ті ж самі. В результатіт це не гарно виглядає. Та найважливіша порада – це розслабитися, бо емоції йдуть через очі. Якщо напружуєшся, сковуєшся – це видно в очах. Тому довіряйте фотографу, будьте собою і неймовірні фото вам гарантовані.

Про яку фотосесію ви мрієте? Якої ще не було?

Я дуже хочу фотосет на яхті. Можливо, в колаборації з якимось брендом купальників. Зараз літо, і це було б актуально.

В кінці нашої розмови пропоную невеликий бліц:

Мої улюблені місця в Києві це ...Маріїнський парк, вулиця Басейна, Пішохідний міст та Новопечерскі Липки.

Найекстремальніший вчинок, який я зробила …у 16 років забрала документи з навчального закладу в Коломиї, за 3 дні переїхала в Чернівці та вступила до іншого ВУЗу. При чому, з бюджетного місця на платне.

Я люблю життя за …емоції, за людей, які мене оточують, за можливість щодня бачити щось нове, та дарувати іншим  щастя.

Цього літа я обов’язково …полечу закордон на відпочинок.


Євгенія Власенко

Фото: Надін


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top