Провести липень із користю для себе й бізнесу – 5 можливостей

Провести липень із користю для себе й бізнесу – 5 можливостей - 1 - изображение

Изображение Anastasia Gepp с сайта Pixabay

Літо часто є тим періодом, коли темпи діяльності знижуються, і підприємці готуються до динамічної осені. Липень – ідеальний місяць для рефлексії, стратегічного планування та пошуку нових можливостей для саморозвитку й покращення процесів у власному бізнесі. Тож зекономимо тобі час на пошуки – ми підібрали п’ять можливостей липня для тебе і твого бізнесу.

  1. Бізнес-курс із грантовою програмою “Зе! СТАРТ”

Можливість: покращити бізнес-навички та отримати до 100 000 грн

Кінцевий термін: 22 липня

Посилання: bit.ly/3euBW2x

Це чудова можливість для підприємців-початківців, які прагнуть отримати не тільки унікальні знання, а й фінансову підтримку. Найкращі бізнесмени, що здобудуть досвід під час курсу, презентують та захистять найперспективніший бізнес-план, отримають грантову підтримку для свого бізнесу до 100 000 грн.

Упродовж бізнес-курсу учасники зароблятимуть “планетки” – внутрішню валюту, яку обмінюватимуть на бажані призи. Навчання реалізується за допомогою Zoom-сесій 2-4 години на день три рази на тиждень (всього 3 тижні). 

Серед тем, які планується охопити під час занять: робота з ідеєю, створення ефективної бізнес-моделі, правильна робота з податками, вибудовування стосунків із клієнтами, маркетинг свого бізнесу, робота з негативом та залучення інвестицій. Навчання проводитимуть як профільні експерти, так і топменеджери великих компаній.

  1. Отримуй грант до 500 тисяч гривень на свою справу

Можливість: грант до 500 000 грн

Кінцевий термін – в чотири етапи: 5 липня, 26 липня, 16 серпня, 4 вересня

Посилання: bit.ly/otrymaite_hrant

Епіцентр вирішив підтримати власників малого та середнього бізнесу: як теперішніх, так і майбутніх підприємців. Тож у тебе є шанс виграти до 500 тис. грн на реалізацію своєї бізнес-ідеї. Вона повинна бути конкурентоспроможною та актуальною. Всі грантові заявки будуть оцінені незалежною бізнес-комісією на відповідність.

Щоб зареєструвати свою бізнес-ідею, необхідно додати до грантової заявки чек із будь-якого ТЦ «Епіцентр» або онлайн-замовлення в інтернет-магазині еpicentrk.ua на суму від 1500 грн. Після цього організатори оберуть півфіналістів через random.org серед заявок, попередньо схвалених незалежною бізнес-комісією. Так у кожному сезоні 10 конкурсантів змагатимуться за 5 грантів сумою до 500 тис. грн. Будь-хто із півфіналістів може отримати також приз глядацьких симпатій. Приз отримає той, хто за 1 тиждень голосування набере найбільшу кількість вподобань на ролик зі своєю відеопрезентацією на YouTube.

Провести липень із користю для себе й бізнесу – 5 можливостей - 2 - изображение

Изображение Ylanite Koppens с сайта Pixabay

  1. Обмін для підприємців від Європейського Союзу

Можливість: до шести місяців роботи пліч-о-пліч з досвідченим підприємцем або підприємницею у Європі

Кінцевий термін: 1 вересня

Посилання: houseofeurope.org.ua/opportunity/74

Erasmus for Young Entrepreneurs – це програма обміну для підприємців: бізнесмени-початківці відвідають європейських менторів, успішні власники бізнесу — запросять менш досвідчених колег з Європи до себе. Протягом 1-6 місяців ви будете працювати пліч-о-пліч. На вас чекає обмін досвідом, дослідження іноземного ринку та ділові знайомства з професіоналами з інших країн Європи.

Одна з фішок цієї можливості – персоналізовані поради та обмін ідеями з європейськими експертами. Вони дадуть поради саме для вашого бізнесу й окреслять особливості виходу на ринок Європейського Союзу. Ви здобудете мережу потенційних партнерів, постачальників, клієнтів з Європи. Крім того, приємним бонусом буде щомісячна стипендія на проїзд, проживання й інші витрати. 

  1. Regional Champions Accelerator для медіабізнесу

Можливість: розвинути своє медіа та отримати фінансування

Кінцевий термін: 26 липня

Посилання: https://bit.ly/32qXj2y

Media Development Foundation проводить новий медіаакселератор для головних редакторів та CEO українських регіональних медіа. Учасники прослухають 32 тренінги та воркшопи протягом 3 лекційних модулів з вересня по грудень. А також отримають персональних менторів, які допоможуть налагодити процеси в редакції та налаштувати монетизацію.  Між тренінгами в учасників будуть мітапи, зустрічі з експертами, нетворкінг та залучення в спільноту медіаменеджерів. Програма буде проходити в офлайн та онлайн-форматі.

Тренери – це кращі медіаексперти та лідери індустрії, успішні медіапідприємці та бізнес-експерти, які поширюють та втілюють досвід з провідних програм MBA (London Business School, INSEAD, Chicago Booth, SSE Riga). У січні в учасників буде можливість отримати інвестиції та донорське фінансування для своїх проєктів.

  1. Стажування в США для фахівців на середньому етапі розвитку кар’єри

Можливість: запозичити американський досвід за час річного стажування

Кінцевий термін: 19 липня

Посилання: https://bit.ly/3901Udc

Програма ім. Гамфрі пропонує стажування у США, без отримання ступеню, яке включає академічну програму та професійне стажування фахівців, які знаходяться на середньому етапі професійної кар’єри, у певних галузях для громадян України та інших країн світу. Програма пропонує можливості для професійного розвитку завдяки вивченню вибраних навчальних дисциплін в університеті під час академічної програми (тривалість – 9 місяців), участі у конференціях, спілкуванню у професійних мережах, та набуттю практичного досвіду під час обов’язкового стажування (тривалість – 3 місяці).

Ця програма корисна для підприємців, які будують свій бізнес в одній із запропонованих галузей для стажування. Серед них: аграрний та сільський розвиток, масові комунікації та журналістика, фінансова та банківська справа, управління у галузі охорони здоров’я, управління наукою та технологіями та інші.


Журналист: Евгений Загладько

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top