Princess X: “Моє агентство допоможе здійснити мрії українських красунь”

Woman MagazineАмериканська співачка Princess X стала новою героїнею digital-обкладинки Woman Magazine. Ми поговорили з Інесою і дізналися про подію, яка змінить її життя, новий вектор діяльності та призначення.

Princess X: Моє агентство допоможе здійснити мрії українських красунь - 1 - изображение

Інесо, розкажіть про подію, яка незабаром змінить ваше життя? Як ви познайомилися зі своїм обранцем і як готуєтеся до вінчання?

Ми познайомилися онлайн. На той момент я працювала в Київському модельному агентстві Karin MMG, а майбутній чоловік був продюсером проєкту Models Around the World, у якому він запропонував мені взяти участь. Так я потрапила до США, де на другий день ми одружилися в Лас-Вегасі. Шлюби в Неваді реєструють без черги, тож ми швидко розписалися і відсвяткували у вузькому колі друзів, щоб одразу подати на ВНЖ. Але мені завжди хотілося повінчатися. У травні виповнилося 12 років від дня нашого знайомства, і чоловік зробив мені таку пропозицію. Вранці на веранді на мене чекав букет троянд і каблучка з рожевим діамантом… І тут я зрозуміла, чому ми приїхали відпочивати в Сан-Дієго. Це не тільки моє улюблене місто в Каліфорнії, а й центр католицтва, де легко запросити вікарія здійснити вінчальний обряд. Торжество буде у форматі пляжної вечірки на острові Коронадо, де знімали фільм “У джазі тільки дівчата”.

Princess X: Моє агентство допоможе здійснити мрії українських красунь - 2 - изображение

Така важлива подія в житті напевно змінить і вашу професійну діяльність. Розкажіть про ваші плани.

Я давно хотіла почати свій бізнес. У світлі цих хвилюючих подій мені спала на думку ідея відкрити шлюбне агентство.

Чому вирішили займатися саме такою справою? Яка ваша місія?

Хочеться, щоб українські дівчата, як і я свого часу, могли зустріти кохання за кордоном. Моє агентство допоможе здійснити мрії українських красунь – це зробить мене щасливою. Я захоплююся астрологією, і в моєму гороскопі сказано, що моя місія – дарувати людям любов і робити їх щасливими. На це вказує з’єднання Венери і Юпітера в Тельці. Тож справи Купідона – це моє.

Princess X: Моє агентство допоможе здійснити мрії українських красунь - 3 - изображение

Розкажіть про свій новий кліп “Хіт-парад”. Як проходили зйомки відео?

Жінкам часто доводиться вибирати між двома чоловіками. “Хіт-парад” – історія про любовний трикутник, у якому мені самій довелося одного разу побувати. Хотілося показати глядачам, як складно перебувати між двома вогнями – так і народився сценарій кліпу: на одного працювала, за іншим полювала, як Мата Харі, а зрештою застрелила обох. Зйомки проходили в студії. Хотілося створити відчуття віртуальної реальності, шпигунської комп’ютерної гри.

Як плануєте розвиватися у своїй творчій кар’єрі?

Мені подобається створювати історії та образи. Коли сценарій кліпу оживає на моїх очах – це щастя, тому в майбутньому хотілося б повчитися на режисера і, можливо, зняти фільм.

Princess X: Моє агентство допоможе здійснити мрії українських красунь - 4 - изображение

Питання про роль жінки у світі вже кілька років активно обговорюється в усіх країнах. Ви є активістом організації трансгуманістів Каліфорнії. Як ви вважаєте, за цей час жінки зміцнили свої позиції в суспільстві?

Жінки давно зміцнили свої позиції, але, на жаль, за це доводиться розплачуватися. Природа ніби відповіла нам: “Хочете бути сильними – отримайте слабких чоловіків. Будете про них піклуватися”. Часто буває, що мама – глава сім’ї. Вона і працює, і готує, і про дітей дбає, а тато живе собі на втіху. Думаю, потрібно шукати гендерний баланс у суспільстві. Хоча я за те, щоб жінка сіла на папський престол (усміхається – прим. ред).

Які майбутні тенденції можете виділити?

Як футуролог, я вважаю, що майбутнє вже настало. З кожним днем ми все ближче до встановлення гендерної та соціальної рівності. Глобалізація стирає кордони між країнами, а високі технології прискорюють цей процес. Завдання трансгуманістів полягає у вихованні нової свідомості надлюдства. Програма, яку я склала для нашої партії, допоможе суспільству повернути втрачений рай за допомогою штучного інтелекту.

Чи вірите ви в те, що в кожної людини є своє призначення? Як вважаєте, у чому полягає ваше?

Безумовно. Призначення людини зазначено в її натальній карті. Кожному з нас необхідно з’ясувати в астролога, навіщо він прийшов у цей світ, крім задоволення базових інстинктів і продовження роду. Усі ми – частини єдиного цілого, народжені для здійснення еволюційного задуму Всевишнього. Моя роль полягає у створенні та поширенні ідеології рівності. До речі, зараз я працюю над Маніфестом нашої партії. Це справа всього мого життя.

Princess X: Моє агентство допоможе здійснити мрії українських красунь - 5 - изображение

Ви дуже багатогранна особистість. Які у вас уже є хобі і чим хотіли б зайнятися, щоб розкрити своє нове амплуа?

Поезія – моє головне хобі. У дитинстві я мріяла опублікувати збірку своїх віршів. Минулого року це бажання здійснилося. Видавництво “Эксмо” опублікувало мою книгу інтимної лірики “Сумарокова 69”. Сумарокова – це альтер его, яке знаходить вихід у віршах, горе від розуму, так би мовити. Усім, чим я хотіла б зайнятися, я вже займаюся. Музика і вірші – моя віддушина.

Поділіться з читачами своїми секретами догляду. Які щоденні б’юті-ритуали ви робите?

Як і всякий трансгуманіст, я обожнюю б’юті-гаджети. Не уявляю свій день без ультразвукового масажу обличчя. Прилад SuperSonic допомагає зволожувальним засобам проникнути глибоко під шкіру, а електромагнітні хвилі покращують циркуляцію крові та лімфи в обличчі. Ну і, звісно ж, люблю вібромасажер з насадкою з рожевого кварцу – він вирівнює тон шкіри і прибирає набряки.

Princess X: Моє агентство допоможе здійснити мрії українських красунь - 6 - изображение


Facebook: https://www.instagram.com/princessx.me/
Instagram: @princessx.me

Фото: надані Princess X
Журналіст: Марія Холотій


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top