Каріна Герасимчук: «Я опікуюся долею кожного свого цуцика»

Каріна Герасимчук: «Я опікуюся долею кожного свого цуцика» - 1 - изображение

В інтерв’ю для Woman Magazine цілеспрямована дівчина-мотиватор Каріна Герасимчук розповіла про те, як та чому почала розводити померанських шпиців. Окрім того, Каріна поділилася подробицями свого життя, своїми принципами та вподобаннями.

Карiно, ваш слоган «Превращаю скучную жизнь в богатую». Розкажіть, будь ласка, докладніше, чим  саме займаєтеся, і як прийшли до цього «перевтілення»?

Просто у мене є персональний джин – все що я маю, завдяки йому. А що? Таку ж відповідь завжди хоче почути суспільство від успішної людини.  Взагалі, я була і залишаюся звичайною дівчиною з середньостатистичної сім‘ї.  Ніколи не вигравала у лотерею чи не отримувала спадки. До такого комфортного життя прийшла через роботу. Навчалась на фармацевта, і коли всі мої однолітки літали у хмарах і ходили до школи, я вже заробляла власні гроші. Два роки працювала в аптеці, і з початком нового робочого дня, все більше розуміла, що наймана праця – це зовсім не моє.

З раннього дитинства обожнювала тварин. Тому логічно, що моя любов до чотирилапих друзів переросла в хобі, а потім – у бізнес. Вже в 20 років я мала великий розплідник котів, які входили в п’ятірку найкращих по Україні. Весь цей час мріяла про маленьку собачку,але вдома були тільки великі вівчарки. І ось одного разу все змінилося. Порода померанський шпіц зачарувала мене та змусила серце битися частіше. Тоді я загорілася бажанням придбати таку собачку. Як раз, на той момент, народилися дві дівчинки, яких я «забронювала» і успішно купила.

В той час я навіть не уявляла, що стану власницею офіційного розплідника померанських шпіців, що буду мати титулованих собак, їздити по всьому світу на виставки, а мої випускники почнуть успішно проживати в Колумбії, Італії та Мексиці. А ще завжди захоплювалась соціальними мережами, і в 2019 році вирішила професійно зайнятись блогерством, або нести користь людям. Тут розпочалось моє нове життя.  Я знайшла інші грані своєї особистості, і мені це подобається.  Адже я мама одного мільйона підписників, у що мені досі не віриться.

Каріна Герасимчук: «Я опікуюся долею кожного свого цуцика» - 2 - изображение

Напевно, ви добре заробляєте. Чи траплялося, що люди хотіли з вами потоваришувати через ваш прибуток або статус? Чи легко ви, взагалі, пускаєте в життя нових людей?

Звичайно, траплялося. Я добра і довірлива людина, а люди, як нам відомо, вміють використовувати інших заради власної вигоди. Тому раніше я частенько обпікалася через людське відношення. Зараз же намагаюсь фільтрувати коло знайомих та спілкуюсь на відстані витягнутої руки. Нових людей майже не впускаю в своє життя, але прийти на допомогу завжди готова.

У вас багато справжніх друзів, і чи вірите ви в щиру жіночу дружбу?

Нажаль, справжніх друзів немає. Їх відсіяв час та певні обставини. І я навіть вдячна за це. В жіночу дружбу не вірю, для мене її не існує. Є стосунки, які тримаються на взаємній користі, не більше.

У безлічі людей є комплекси. А у вас? Ви незадоволені чимось у своїй зовнішності, або любите себе такою, яка є?

Сучасна мода та світ загонять нас в певні рамки, які диктують і навіть нав’язують еталони краси. Що хочу сказати: головне не піддаватись цій моді.  Кожна дівчина має бути унікальною і чимось запам’ятовуватись. Бути шаблоном, то не круто. Повірте! Мені все подобається в своїй зовнішності. Але я за зміни, за те, щоб вдосконалюватись щодня. Важливо, щоб все було в міру і з розумом. Моя «фішка» – волосся. 

Каріна Герасимчук: «Я опікуюся долею кожного свого цуцика» - 3 - изображение

Хто в вашому розумінні «гарна людина»? Можливо, у вас є еталони, як жіночої, так і чоловічої, краси?

Гарна людина – та, яка має добре серце та щирі помисли. Тому що без цих рис неможливо жити. А еталонів немає.

Каріно,  як багато тварин у вас, і які саме? Ви «перевіряєте» людей перед тим, як продати їм шпіца? Чи стежите потім за долями своїх вихованців?

На даний момент в мене 10 померанських шпіців та 4 коти шотландської породи. Звичайно, я перевіряю кожного потенційного власника. Процес появлення цуциків на світ важкий. Він буває раз в рік. Тому кожне цуценя для мене дуже дорогоцінне. До того ж, частіше за все, дрібні породи бувають проблемними в родах. Для мене найголовніше – це здоров’я та доля моїх тварин.  До вибору сім’ї підходжу ретельно та відповідально.  Можу навіть місяць вивчати людину, яка хоче придбати собі друга. 

Не завжди всі це розуміють.  Часто люди думають, що мають гроші і можуть все купити. Але це не так. Я ламаю їх стереотипи, що декого, м’яко кажучи, шокує.  Знаю долю кожного свого цуцика. Ось наприклад, найперші цуценята успішно проживають в Колумбії.  Я завжди на зв’язку з новими власниками, бо переживаю за кожного цуцика. Навіть маю сторінку в Інстаграм на дану тему. Зазвичай, там ділюсь фото випускників.  Я завжди працюю і буду працювати на результат. Ніколи не ставлю  фінансові цінності наперед. Це зможе зрозуміти тільки людина, яка обожнює тварин.

Каріна Герасимчук: «Я опікуюся долею кожного свого цуцика» - 4 - изображение

Окрім того, ви позиціонуєте себе, як «мотиватор» для інших людей. А хто мотивує вас?

На мій погляд, змотивувати людину може тільки кохання або вона сама. Мотиваторів немає.  Піклуюсь, щоб у мене завжди був внутрішній ресурс для досягнення цілей.

Якщо не секрет, чи вільне ваше серце? І які чоловічі якості для вас найважливіші?

Вже шостий рік, як зайняте. Маю коханого чоловіка. І він справді той, хто мені потрібен. Це людина, яка перевірена життям. На нього я можу покластись і довіряю на всі 100%. Саме він мотивує та вірить в мене. А вжитися ніколи б не змогла з егоїстом і людиною, яка не любить тварин.

Чи важливий для вас заробіток і професія вашої половинки?

Для мене важливо, щоб людина була перспективною, мала цілі і хотіла їх досягати, а не шукала 1000 і 1 відмазку.  Чоловік по своїй природі здобувач і повинен таким залишатись.  Не дарма кажуть, що за чоловіком,  треба себе почувати, як за кам’яною стіною. І це правда.  Працювати та розвиватись повинні обоє: і чоловік, і жінка.  Головне, щоб не було деградації.

Каріна Герасимчук: «Я опікуюся долею кожного свого цуцика» - 5 - изображение

Каріно, які у вас є ще хобі? Як любите проводити вільний час?

Весь вільний час я проводжу в Інстаграмі. Це вже мій спосіб життя. Ось від щирого серця кажу: не можу жити без своєї інста-сім‘ї. Тому, якщо є вільна хвилинка, з радістю виходжу в прямий ефір чи відповідаю в діректі. Іноді засиджуюсь аж до ранку.  Але воно того варте!

Я вирішила ввести блог, щоб мотивувати людей ставати краще та на своєму прикладі показувати, що все можливо. Головне – цього дійсно захотіти, сумлінно та багато працювати. А результат не змусить себе довго чекати.


Автор: Тетяна Зайцева

 

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top