Люда Вовк: «Мій меседж – прогрес замість регресу»

Люда Вовк: «Мій меседж – прогрес замість регресу» - 1 - изображение

«Молода вовчиця» та «щаслива мама 630к дітей» – саме так себе називає популярна Інстаграм-блогерка Люда Вовк. Дівчина з задоволенням дала інтерв’ю Woman Magazine та розповіла про свій блог, магазин та улюбленого кота, а також поділилися ідеями зйомок, про які мріє та своїми фото-табу.

Люда, розкажіть, як прийшла ідея вести блог в Інстаграм. Заводячи сторінку, могли уявити, що вона стане такою популярною?

Ідея створення блогу належить виключно моїм підписникам, які були ще в Вконтакті – вони фактично примусили мене зробити сторінку. Наполягали, що самі створять від мого імені, якщо цього не зроблю я сама. Не думала тоді, що  моя сторінка, як і Інстаграм в цілому, стане комусь цікавим.

Люда Вовк: «Мій меседж – прогрес замість регресу» - 2 - изображение

У вас багато зйомок. А чи є у вас табу в цьому плані: наприклад, ніколи не зніметеся оголеною або з якимись комахами?

Так, табу багато. Адже відповідаю за контент, який несу людям. Я вже, як би то не помпезно звучало,  перейшла в той вік, коли  починаєш паритись про те, щоб «не соромити своїх батьків на весь Інтернет собою». Я не знімаюсь топлес: максимум – дуже легка еротичність, яка ніколи не опуститься до вульгарності. Я не знімаюсь з тваринами, яких змушують до того. Всі мої фотосесії з тваринами були поруч з ними без їхнього чіпання або з чітким наглядом власників і спеціалістів, які перед цим навчались правильному ставленню і спілкуванню. Зі звірьми з зоопарків чи цирків не фотографуюсь принципово. Я не селфлюсь чи не коллаблюсь з токсичними персонажами, які підтримують анексію Криму, війну в Україні і тому подібне. Будучи атеїсткою, я не дозволяю собі фотографуватись з атрибутами інших релігій, розуміючи їх суттєвість для інших людей.

Якою була ваша найекстремальніша зйомка і чи є ідея, яку хочете втілити?

Найекстримальніша – я у ліжку, яке підвішане над  морем. Дуже хочу сфотографуватись з Драконом і зараз працюємо з командою для реалізації цього бажання.

Люда Вовк: «Мій меседж – прогрес замість регресу» - 3 - изображение

Слідкуєте за іншими блогерами, є улюблені?

«Слідкую» – голосне слово.  Спілкуюсь періодично – так. Немає часу за слідкуванням за іншими і, тим більше, обговоренням когось. В мене 5 аккаунтів, де кожен отримує відповідь. У мене немає асистента. На всі повідомлення я відповідаю самостійно, проводячи  в діректі по 5-7 годин на добу.  Мої підписники мають повне право на швидкий зворотній зв’язок. А люди, яких би мені було  цікаво читати  або вже давно не живі, або не мають блогу в Інстаграм.

У кожного блогера свій посил. А який головний ваш меседж аудиторії?

Мій меседж – прогрес замість регресу. Фраза «любити себе такою, яка є», – не моє кредо. Я вважаю, що необхідно постійно вдосконалюватися і щодня ставати краще.

Люда, розкажіть, докладніше про свій магазин «Люди и Няшки». Чим він відрізняється від інших подібних магазинів?

Нічим не відрізняється, окрім того, шо в ньому працюю і обслуговую покупців я. Ніколи не мала манії величі і власної значущості. Мій магазин, як і я, цілком посередній.

Люда Вовк: «Мій меседж – прогрес замість регресу» - 4 - изображение

Звичайно, хотілося б поговорити і про сторінку вашого кота, адже він – ще та знаменитість! Як прийшла ідея її створення? Чи завжди охоче кіт фотографується?

Ідея прийшла цілком логічно: на телефоні стало мало пам’яті для всіх тих фоток і милих відосів (посміхається). Тому я вирішила створити окреме місце, де буде все це зібрано органічно. Йому байдуже на фотосесії, вони нічим не відрізняються від спокійної течії його звичайного дня, окрім того, що здалеку хтось «щокає» кожен його крок.

Чи плануєте якось розширити свою Інтернет-діяльність?

Планую перейти в Фейсбук з дорослими статтями. Маю моральну потребу в цьому більше, ніж фінансову.

Люда Вовк: «Мій меседж – прогрес замість регресу» - 5 - изображение

Чим ви ще займаєтесь та захоплюєтесь?

Займаюсь тайським боксом та важкою атлетикою. Віднедавна мене підсадили на читання  художніх книг, хоч попередні 20 років я могла сприймати книги тільки наукові.

Що в житті вам приносить найбільшу радість?

Коли в мене виходить все, що я задумала, і всі в родині здорові.

Люда Вовк: «Мій меседж – прогрес замість регресу» - 6 - изображение

А що ви робите не з задоволенням, а тому що «треба»?

Проходжу медогляд і розмовляю по телефону.


Автор: Тетяна Зайцева

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top