ТОП-10 ГОЛЛІВУДСЬКИХ ЗІРОК, ЯКИХ НЕМАЄ В INSTAGRAM

ТОП-10 ГОЛЛІВУДСЬКИХ ЗІРОК, ЯКИХ НЕМАЄ В INSTAGRAM - 1 - изображение

XXI століття стало століттям нових технологій, які розвиваються з величезною швидкістю. Одним із винаходів стала соціальна мережа – Instagram. Велика частина зірок воліють спілкуватися зі своїми шанувальниками саме на цій платформі, але деякі знаменитості повністю відмовляються від ведення профілю в соцмережах. Незважаючи на це, існують фан-акаунти зірок, які стають дуже популярними.

Кіра Найтлі

Відома британська актриса не зареєстрована ні в Instagram, ні в жодній із соціальних мереж. Дівчина каже, що їй цілком вистачає однієї лише електронної пошти. Актриса вважає, що соціальні мережі схожі на місце, де потрібно постійно боротися за свою популярність. А якщо ти не будеш популярним, то ти нічим не відрізнятимешся від інших людей.

Бредлі Купер

Американський актор не веде акаунт в Instagram. Чоловік вважає, що глядач не повинен знати характер актора, бо це заважатиме сприймати героя на екрані та насолоджуватися фільмом. Актор вважає за краще не виставляти на загальний огляд своє особисте життя, оскільки не бачить у цьому сенсу.

https://www.instagram.com/p/B8AQEN-nBPt/

Кейт Вінслет

Актриса вважає, що Instagram згубно впливає на підлітків. Дивлячись на ідеальні фотографії, дівчата намагаються змінити свою зовнішність, що може закінчитися не дуже добре. Часом, у гонитві за уявними ідеалами молодь заходить занадто далеко. Тому актриса не користується Instagram і забороняє це робити своїм родичам.

https://www.instagram.com/p/B68v5PcjZeg/

Бенедикт Камбербетч

Британський актор вважає, що соціальні мережі всерйоз здатні захопити і зруйнувати його життя. Бо у світському суспільстві чоловік почувається не дуже впевнено і боїться, що соціальні мережі зовсім не додадуть йому впевненості в собі.

Скарлетт Йоганссон

Зірка кіноекранів, Скарлетт Йоганссон так само заперечує необхідність присутності соціальних мереж у житті людини. Акторка вважає дивним бажання ділитися своїм повсякденним життям з мільйонами людей, тим паче, що особисте життя приховувати буде набагато складніше.

Кіану Рівз

Актор із Канади ніколи не заводив акаунтів у соціальних мережах. Хоча замість нього це роблять його фанати. В одному з інтерв’ю чоловік поділився, що йому абсолютно нічого сказати людям і він надто цінує свій особистий простір.

https://www.instagram.com/p/B7SqpPxoR3z/

Крістен Стюарт

Американська акторка не має акаунта в соціальних мережах, бо думає, що це нерозумно. На її думку, публічні акаунти змінюють людство в гірший бік. Люди занадто зациклені на своїй особистості і їхні пости схожі на діалог із самим собою.

Сандра Буллок

Зірка всесвітніх кіноекранів не зареєстрована в соціальних мережах, бо думає, що в них люди прагнуть до ідеалу. Ніхто не буде викладати невдалу фотографію, оскільки це покаже їх у поганому світлі. І тому, Сандра вважає, що соц. мережі показують тільки позитивний бік, а значить брехливий.

https://www.instagram.com/p/B7olUf6psh3/

Анджедина Джолі

Всесвітньо відома зірка кіно не має акаунта в соціальних мережах. В одному з інтерв’ю, актриса зізналася, що рішення не вести соц. мережі вона прийняла заради дітей, щоб більше їх убезпечити. Так само, за словами жінки, вона не зовсім добре користується новими технологіями.

Джонні Депп

Актор зізнавався, що він ніколи не гуглить, що люди про нього говорять і думають. Можливо, чоловік боїться критики у свій бік і саме тому не веде жодного акаунта в соціальних мережах.


Автор: Владислава Заставнюк

Фото: Depositphotos


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top