Новий відеосингл переможниці Євробачення Нетти «розкриває» абсурд сучасної культури їжі

Новий відеосингл переможниці Євробачення Нетти  «розкриває» абсурд сучасної культури їжі - 1 - изображение

Переможниця Євробачення 2018 – ізраїльтянка, яка виступала на Atlas Weekend і зняла кліп на Позняках в Києві – презентує нове відео з елементами троллінгу.

Netta – ізраїльська співачка-сонграйтер – продовжує захоплюючу подорож у світ сучасної і експериментальної поп-музики. Її епатажна, зухвала і водночас приваблива особистість займає центральне місце в новій пісні, що заповнена здоровим духом самовпевненості, почуттям гумору і заразливим ритмом.

Новий відеосингл переможниці Євробачення Нетти  «розкриває» абсурд сучасної культури їжі - 2 - изображение

Новим відеосінглом “Ricki Lake” – буквально багатим нездоровою їжею і нешанобливо-абсурдистських поглядом на торгашество – Netta шле своє «любовне послання» американській культури.

Співачка розповіла про джерело натхнення для створення нової пісні: «Будучи підлітком, я дивилася «Шоу Рікі Лейк» і була зачарована усіма тими барвистими персонажами, яких вона показувала в своєму шоу. Це був погляд на Америку – як на кращу, так і на гіршу з її сторін. Як і гості Ріки, ми все прагнемо порад, швидких рішень і простих лайфхаків, які зробили б нас щасливими і зняли б смуток. Нова куртка, новий ніс, щаслива їжа або зменшення целюліту».

Новий відеосингл переможниці Євробачення Нетти  «розкриває» абсурд сучасної культури їжі - 3 - изображение

Також Netta зауважує: «Ricki Lake» – як пісня, так і людина – це про те, щоб бути щасливим, слухатися своєї інтуїції замість правил суспільства і танцювати під власний ритм. Для мене Рікі Лейк завжди була тією, чиї, здавалося б, недоліки полюбила Америка. Ця пісня і відео – моє безглузда, брудна і сальна повага їй ».

Нагадаємо, перемогу на Конкурсі Євробачення завдяки своєму хіту “Toy” Netta здобула в 2018.

Новий відеосингл переможниці Євробачення Нетти  «розкриває» абсурд сучасної культури їжі - 4 - изображение

2019 рік «показав» нам співачку Netta в менш стандартних ситуаціях – як, наприклад, на подіумах модних показів, так і на прогулянці з принцом Вільямом під час його візиту до Ізраїлю. Її музика і відео продовжують набирати популярність – на сьогоднішній день сумарна кількість переглядів і прослуховувань перевищило позначку в 600 млн.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top