Регіна Тодоренко: “Я стала більш відповідальною і сентиментальною”

Регіна Тодоренко: Я стала більш відповідальною і сентиментальною - 1 - изображение

З Регіною Тодоренко ми спілкувалися 2 роки тому. За цей час відома телеведуча і співачка стала вперше мамою, зіграла весілля з Владом Топаловим і активно розвивається у сфері продюсування.

Скоро вашому синочку виповниться рік. Це велика подія в родині. Уже знаєте, як і де будете відзначати?

Коли дитині виповнюється рік, мені здається, це дуже знакова подія для будь-якої матері, а для тієї, у якої первісток, тим більше. Я думаю, що ми разом із Владом відсвяткуємо цю подію в колі нашої сім’ї, а сім’я у нас дуже велика. Найімовірніше, ми зберемо всіх у якомусь великому, теплому і затишному будинку. Можливо, це буде батьківський будинок. Зробимо якийсь цікавий декор, повісимо всюди кульки. Попри те, що Майклу лише 11 місяців, у нього вже є певні пристрасті – він обожнює все кругле: кулі, м’ячі. І мені здається, що таке дитяче свято буде йому до душі. Та й батькам і дорослим принесе багато приємних емоцій.

Вагітність і народження дитини часто кардинально змінюють жінку, змушують переглянути свої погляди на життя і саму себе. Що Ви з появою малюка зрозуміли про себе? Які зміни відзначають рідні та друзі?   

З народженням дитини я зрозуміла,  наскільки сильно в мені вирує материнський інстинкт. Я завжди була орієнтована на сім’ю, завжди любила дітей, але тільки з появою Майкла зрозуміла всю силу цієї любові. Як мені здається, я досить швидко навчилася “говорити” дитячою мовою. Я дуже сподіваюся, що всі мої навички і знання, яких я набула за ці 1,5 року, прочитавши десятки книжок із психології, виховання дітей (і дорослих), про стосунки в сім’ї, – все це дасть свої плоди.  Я стала більш відповідальною і більш сентиментальною. Плачу від кожного маленького подвигу нашої людини. Коли вона вчиться тримати ложку в руках, коли говорить “ня-ня-ня-ня” коли  пірнає у воду в басейні, затримуючи дихання, коли робить свої перші кроки, тримаючись за поручні – мені стає радісно і я плачу. Це якісь такі неймовірні відчуття! І найприємніше почуття – коли ти пишаєшся не за себе, не за свої якісь досягнуті цілі, результати, а пишаєшся за свою близьку людину. Це почуття гордості за когось з’явилося в мені, коли я вийшла заміж. Я стала дуже пишатися своїм чоловіком і тепер дуже сильно пишаюся своїм сином і його маленьким подвигам. 

Регіна Тодоренко: Я стала більш відповідальною і сентиментальною - 2 - изображение

Два роки тому, під час інтерв’ю нашому журналу, ви були співачкою і телеведучою. Зараз перед нами успішна телеведуча з мільйонними переглядами в Ютубі, продюсерка, співачка, а також дружина і мама. Як це – поєднувати стільки іпостасей? Чим доводиться жертвувати, щоб усе встигати?

 Насправді поєднувати все це разом досить складно. Тому що якщо в роботі, наприклад, у тебе недостатньо знань – ти можеш піти повчитися, якщо хтось із твоїх підлеглих погано виконує свою роботу – ти можеш розлучитися з цією людиною, але в сім’ї все зовсім по-іншому. Адже ти не можеш звільнити себе або чоловіка, це занадто легкий шлях. Оскільки ми разом хочемо досягти великих цілей і висот, ми намагаємося бути згуртованими і працювати над нашими стосунками. А для того, щоб разом проводити більше часу, Влад навіть став моїм співведучим у “П’ятниці з Регіною”. І тепер ми всією сім’єю перебуваємо на знімальному майданчику: поки ми в кадрі, наш маленький син перебуває в гримерці. У нього є своя велика окрема кімната, з колискою, з пеленальним столом, з усім необхідним і важливим для немовляти, куди я прибігаю до нього,  коли є час, няньчуся з ним, займаюся, встигаю навчити різних слів, як мені здається, тому що він уже говорить перші слова і “мама”, і “тато”, і “дай”. Я іноді розмовляю з ним англійською мовою в проміжках між зйомками, вчу сценарії разом із ним, зачитую йому свої монологи, свої інтерв’ю, сподіваюся, що йому подобається це. Насправді, з народженням Майкла, графік моїх зйомок став залежати від нього. Усі підлаштовуються під його режим, оскільки я годуюча мати. И  я дуже вдячна своїм знімальним групам, своїм  співробітникам, колегам, а також  брендам, з якими я співпрацюю, за те, що  всі вони входять у становище і розуміють, яка це складна, але цікава робота бути матір’ю, і підлаштовуються під бажання нашого сина. Але якщо все-таки говорити про те, чим доводиться жертвувати, то, напевно, поки що я жертвую часом, проведеним із чоловіком. Це дуже складно. Але він усе розуміє. Нам, звісно, не вистачає наших вилазок, коли ми проводимо час тільки один з одним. І навіть коли ми виходимо кудись просто тільки удвох, ми дуже переживаємо за Майкла. Таких виходів було у нас всього поки що три за всі 10 місяців, а наприкінці жовтня ми удвох провели  1,5 дня в Італії, і постаралися насолодитися одне одним. 

Регіна Тодоренко: Я стала більш відповідальною і сентиментальною - 3 - изображение

Ви зараз ведете одразу два шоу “П’ятниця з Регіною” і “Регіна+1”, які абсолютно різні за тематикою і рейтингом. Вас не ображає, що у вашого пізнавального шоу для молодих мам переглядів у Ютубі в рази менше, ніж у зіркових інтерв’ю, хоча саме за нього отримали статуетку телепремії ТЕФІ?

Перш за все, це два шоу абсолютно різного формату, з різною аудиторією, контентом і майданчиком, на якому вони виходять. “П’ятниця з Регіною”  створюється насамперед для тих, хто не дивиться телевізор, але є активним користувачем YouTube.  “Регіна+1” – це телевізійний проєкт, у якого, відповідно, мало переглядів на просторах YouTube, але досить високий рейтинг на ТБ. ТЕФІ – одна з найважливіших і глобальних телевізійних премій і я пишаюся тим, що отримала цю нагороду за телевізійне шоу. На жаль, у  YouTube ще не вигадали такої премії, і поки що найважливішою нагородою там є отримання “золотої” та “діамантової”  кнопок, до яких ми всією командою прагнемо. До отримання “золотої”  нам залишилося зовсім небагато, оскільки шоу “П’ятниця з Регіною” активно набирає обертів. Останні 1,5 року видалися для всієї нашої команди дуже продуктивними. Ми створили шоу з нуля, постійно змінюючи його, вдосконалюючи. За цей час ми встигли не тільки зняти випуски з Ксенією Собчак, Поліною Гагаріною, Ольгою Бузовою, а й змогли попрацювати із зірками світового масштабу, такими як Маріо Касас, наприклад. Ми зустрічаємося постійно з командою і продумуємо різні ходи, різні рокіровки, сценарні плани, ігри і все те, на чому будується наше шоу Страшно уявити, але у шоу скоро буде 5 (!) сезон! До речі, саме “П’ятниця з Регіною” стала своєрідним  поштовхом для появи “Регіна+1” і моє тодішнє становище, звісно ж, стало драйвером для створення цього шоу. Коли я була вагітна,  мені запропонували вести шоу про вагітних. Продумували різні варіанти, але я вирішила відмовитися від такого реаліті,  як Кардаш’ян і облагородити все-таки шоу. Так з’явилася “Регіна+1”.і  я дуже вдячна своїй родині, своєму синові, тому що якби не він і не мій чоловік,  статуетки премії ТЕФІ  у мене зараз би не було. І я сподіваюся, що це тільки початок і в майбутньому я отримаю ще не одну статуетку, але вже як продюсер і творець реаліті-шоу. А ось про реаліті я розповім уже пізніше.

Регіна Тодоренко: Я стала більш відповідальною і сентиментальною - 4 - изображение

Тревел-шоу “Орел і решка” дало яскравий старт вашій кар’єрі телеведучої. Не сумуєте за тим часом? Чи не плануєте в майбутньому, коли малюк підросте, повернутися в проєкт або до шоу такого формату?

Я дуже люблю “Орел і решка”, і вдячна продюсерам, і всім тим, хто працює на проекті, за можливість бути частиною цього тревел-шоу. Рішення покинути проєкт не далося мені легко. Але в якийсь момент я зрозуміла, що вже втомилася носитися світом з рюкзаком за плечима, я стала прісною і нецікавою глядачеві, мене перестали дивувати і п’ятизіркові готелі, і шикарні морепродукти. Мені захотілося зробити перепочинок, обзавестися сім’єю  і створити власне шоу. Такий був план і, як мені здається, зараз я цей план виконала. Ну а що буде далі – подивимося. Все-таки я дуже люблю подорожувати і навіть зараз не перестаю це робити. Майже щомісяця ми з Майклом кудись виїжджаємо: на зйомки реклами, на інтерв’ю, а нещодавно їздили на шоу Calzedonia у Верону, де я, до речі, брала інтерв’ю в італійської зірки К’яри Феррані. Подорожей у моєму житті достатньо, як і штампів у закордонному паспорті Майкла. У нього, до речі, вже є своїх 5 магнітів на холодильнику з різних країн. Поки що я хочу подорожувати зі своєю сім’єю, з чоловіком і дитиною. Якщо буде можливість реалізувати це в рамках шоу “Орел і решка”, то чому б і ні?

Регіна Тодоренко: Я стала більш відповідальною і сентиментальною - 5 - изображение

 У Вас уже є все, про що тільки можна мріяти… Що частіше тепер собі кажете: “Ну все, Регіно, можна видихнути, зупинитися і насолодитися моментом!” або “Відпочинемо в іншому житті, а поки що треба встигнути зробити це й це” ?

Звичайно, відпочинемо в наступному житті! Насправді я зрозуміла, що до 30 ти поспішаєш, весь час у русі, кудись біжиш, намагаєшся все встигнути. Але є одна фраза, яку я дуже люблю: “Якщо хочеш іти швидко – йди один, а якщо хочеш іти далеко – йдіть разом”. Так от, з 18 до 28 років я йшла одна і йшла дуже швидко, а з 28, відтоді, як я вийшла заміж, я вже йду разом із великою родиною. Можливо, йду не так швидко, але точно далеко. І зараз я насолоджуюся моментом набагато більше, ніж робила це у 20 років, коли час мені здавався швидкоплинним, емоційним. Зараз хочеться трошки заземлитися і пожити справжнім. Але тим не менш, я все одно продовжую рухатися вперед і створювати нові проєкти. Зараз я працюю над реаліті-шоу, яке, я сподіваюся, буде йти на моєму YouTube-каналі та на телебаченні. І тут одне з головних завдань – прорахувати правильно кошторис і розподілити бюджет. Для мене це найстрашніша частина, але на те я і продюсер, щоб вчитися покривати ці бюджети. І я так само продовжую працювати над створенням “П’ятниці з Регіною”.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top