TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами»

TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 1 - изображение

В рамках проекту «Танці з зірками» відбулася ексклюзивна прем’єра нового синглу TAYANNA «До мами». У прямому ефірі співачка представила музично-хореографічний перформанс, режисером-постановником якого виступив Руслан Махов.

Номер немов відтворює ідеальний кадр з красивого і драматичного кіно в часи 60-х. Лаконічні силуети ніжних відтінків, романтика і навмисна інфантильність стала відправною точкою для створення нового іміджу виконавиці.

TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 2 - изображение TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 3 - изображение TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 4 - изображение TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 5 - изображение

«Пісня «До мами» – історія кохання, де почуттями тендітної жінки користується чоловік аби полікувати свою болісну рану минулих відносин. Це пригнічує головну героїню. Людина, яка стає «подорожником» для її душі – мама. Адже у різних життєвих ситуаціях ніхто не підбере кращих слів, ніж вона. Ми повертаємось до мами, коли нам потрібна порада, коли нам добре чи погано, весело або самотньо», – коментує TAYANNA.

TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 6 - изображение TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 7 - изображение TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 8 - изображение TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 9 - изображение TAYANNA повернулася на шоу «Танці з зірками» з презентацією нової пісні «До мами» - 10 - изображение

Композиція стане лід-синглом майбутнього EP, реліз якого запланований на зиму цього року. Автором слів і музики пісні «До мами» виступила сама співачка, а саунд-продюсером став Віталій Телезин.

Трек вже доступний на всіх цифрових майданчиках.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top