KAZKA: як Олександра Заріцька впоралася з хейтом після «Євробачення»

KAZKA: як Олександра Заріцька впоралася з хейтом після «Євробачення» - 1 - изображение 

Їхню пісню «Плакала» слухають та наспівують по всьому світу. Вони – перший україномовний гурт, який увійшов до десятки найпопулярніших у міжнародному чарті Shazam. До вашої уваги – інтерв’ю з гуртом KAZKA.
 
Які відносини в Олександри Заріцької з Юрієм Нікітіним? В кого закохана Олександра Заріцька? Чому Юрій Нікітін хотів зробити girls band, та чому передумав? Як Олександра Заріцька впоралася з хейтом після «Євробачення»? Чи розуміли, записуючи пісню «Плакала», що це буде хіт? А також вся правда про стосунки Олександри Заріцької та Нікіти Будаша.
 
36:40 ЯКІ СТОСУНКИ В ОЛЕКСАНДРИ ЗАРІЦЬКОЇ З БАТЬКАМИ?

Я з татом жила десь 2 роки, і ми дуже зблизилися з ним. Завжди, мабуть, була такою собі пацанкою, і в нас із татом більше спільних тем. А мама в мене вчителька молодших класів. Зараз вона стала сміливою, можливо, під моїм тиском. І я тепер дуже люблю проводити з нею час, адже ми спілкуємося вже на рівні подружок, це завжди прикольніше. Але з татом в мене так не виходить. Він мені так не дозволить. З мамою ми більше ніж подруги зараз –можемо випити разом і полялякати про хлопців, а з татом ні.
 
1:20:05 ОЛЕКСАНДРА ЗАРІЦЬКА ПРО СТОСУНКИ ТА СВОГО ХЛОПЦЯ 

Щоб сказати, що це мій хлопець, потрібен час. На даному етапі життя я не можу собі цього дозволити, тому що не маю часу для цієї людини. Він не українець, ми познайомились на фестивалі Sziget у Будапешті. Нещодавно їздили в Італію разом, і все було дуже класно. Ця людина мене зачепила, бо він не знав, хто я. Ми кілька днів були разом на фестивалі, спілкувалися, познайомилися ближче. Він постійно там, я тут. В Україні був багато разів, і приїде до мене наступного тижня. Я не можу сказати, що ми разом, і це навряд закінчиться чимось добрим. Не можу сказати його ім’я, він латиш. 
 
11:36 ЯКІ ЗАРАЗ СТОСУНКИ В ОЛЕКСАНДРИ ЗАРІЦЬКОЇ З ЮРІЄМ НІКІТІНИМ, ТА ЯК ВІДБУЛОСЯ ЗНАЙОМСТВО? ЯК ЖИЛА ОЛЕКСАНДРА ЗАРІЦЬКА В ОДЕСІ ДО ТОГО, ЯК ПОТРАПИЛА ДО ГУРТУ? 

Наші стосунки сформувалися десь два роки тому, і відтоді майже не змінювались. Не було такого, щоб він раніше казав, що ми ще малі, чи мало розповідав секретів. На початку, коли щойно познайомилися, спілкувалися у скайпі. Я жила в Одесі, і прийшла на кастинг, думала, що мене приймають на роботу в один із одеських клубів. В мене є така фішка, чи проблема, чи одержимість – я дуже хочу і люблю завжди знаходитися в якихось кінематографічних моментах. Дуже це люблю. 

Я прийшла на кастинг, там сидів Андрій Уренев, наш музичний продюсер та Аня Гурбан – колишній креативний директор. І вони кажуть, мовляв, заспівай нам будь-що, просто треба почути, як ти співаєш. Я заспівала Jessie J – Price Tag а капело, і це їх підкупило. Ми познайомились, і все, я забула про цей кастинг, ніхто не дзвонив, не писав. А за три тиждень мені зателефонувала Аня й каже: «Сашо, Юра хоче побачити тебе, ми тобі подзвонимо завтра у скайпі. Я жила в Одесі, взагалі без грошей, просто нуль. Реально ми співали на вулиці, в нас була компанія приблизно двадцять людей, били татуювання за гроші, влаштовували супер-супер дивні вечірки… Якось назбирали кучу пінопласту і всі танцювали в тому пінопласті. Брали за вхід по 50 грн. 

Юра дзвонить мені по скайпу, а в мене тоді не було інтернету. Довелося їхати додому до друга. От телефонує мені Юра, а я не знала хто це, бо не слідкувала за українським шоу-бізнесом. Відповідаю і бачу тільки Юрин ніс. Він каже: привіт Сашо, я дуже відомий продюсер. Ви мені дуже подобаєтесь, ваш стиль та зовнішність. Можна з вами поближче познайомитися, коли зможете приїхати до Києва. Я зібрала всі речі в рюкзак, подзвонила мамі і сказала, що мені зателефонував відомий продюсер. Мої батьки знали, хто такий Юрій Нікітін, це тільки я не знала.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top