Олена Лавренюк вдруге привозить до України голлівудську тренерку Івану Чаббак

Олена Лавренюк вдруге привозить до України голлівудську тренерку Івану Чаббак - 1 - изображение

Акторка Олена Лавренюк знову стала організаторкою приїзду голлівудської тренерки з акторської майстерності, власниці драматичної школи в Лос-Анджелесі та багатьох представництв по всьому світу Івани Чаббак. 

Цього року тренінг чекають додаткові вдосконалення і зміни: донька Чаббак буде працювати з маленькими українськими дітьми-акторами!

Тренінг Івани Чаббак відбудеться у Театрі на Подолі з 30 листопада по 1 грудня.

Шарліз Терон зверталася до Івани мало не перед кожним кастингом, аби успішно його пройти. А Холі Беррі під час своєї промови на церемонії «Оскар», коли вона отримала заповітну статуетку, присвятила цю нагороду Івані!

«Минулого року організація була дуже складною, але попри всі складнощі я знову ініціюю приїзд Івани цьогоріч, адже це мій особистий внесок в українську культуру, який я хочу зробити. Вітчизняне кіновиробництво з кожним роком розвивається дедалі більше, а от освіта в цій сфері (це стосується не лише акторів, а й режисерів та сценаристів) узанепаді. Навіть якщо ти витратив купу грошей на створення фільму, все одно «на виході» можна отримати зовсім не те, чого б хотілося. Часто це пов’язано саме з браком якісних «кадрів» у професії.

Цього року ми ще додатково привеземо доньку Івани. Вона проводить подібний тренінг для дітей від 12 до 18 років. Він трохи відрізняється від тренінгу її матері – використовуються дещо інші методи. Подивимося, як це буде працювати з нашими дітьми» – розповідає акторка.

Дата: 30 листопада–1 грудня

Місце: Театр на Подолі


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top