Магія Ночі у рекламожерстві

Магія Ночі у рекламожерстві - 1 - изображение

27 жовтня у розважальному центрі Ультрамарин за адресою м. Київ, вулиця Василя Липківського 1А, відбуватиметься  найбільш феєрична подія у світі реклами – Ніч рекламожерів.

Відкиньте свої упередження про те, що таке реклама. Цей сеанс повністю змінить уявлення про неї, адже ця подія вже понад 40 років доводить усьому світові, що реклама нічим не поступається кіномистецтву із властивими йому: екшном, напругою, екзотикою, захмарною кількістю гумору, непередбачуваними поворотами, дотиками романтики, драми та виключного відчуття прекрасного.

Ми не будемо розкривати таємниці ритуалів, ілюзій та заклять магічної Ночі, проте трохи привідчинемо закулісся, аби вам було цікавіше. Побачте на власні очі суперництво Burger King і McDonalds через призму культового фільму «ВОНО», дивуйтеся приємним проблемам, дізнайтеся як врятуватися під час кінця світу текілою, оберіть між паливом та грінпісом, побачте першу в історії хокейну команду з Кенії, хайпаніть із баранами-хіпстерами та милуйтеся Кірою Найтлі, Меліссою Мак-Карті і Періс Хілтон у рекламі бургерів. Це все тільки вершина айсбергу. Більше – 27 жовтня на Ночі рекламожерів.

Ніч рекламожерів – це не просто показ реклами вночі. Це найкращі ролики світу з приватної колекції видатного ілюзіоніста рекламної індустрії Жана Марі Бурсіко, до якої щороку додається від 10.000 до 20.000 нових відеоробіт та що вже 38 років підкорює 80 країн світу.

Openingparty: 20:00

Початок сеансу: 21:00

Кінець сеансу: 03:30

Квитки доступні на сайті concert.ua або у касах кінотеатру.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top