Ганна Крисюк: «Все починається з духовного багатства людини, віри та команди»

Ганна Крисюк: «Все починається з духовного багатства людини, віри та команди» - 1 - изображение

Ганна Крисюк  – директор україно-угорської консалтингової компанії «EastWestMentorUA», власниця міжнародного глянцевого журналу БізнесWoman розповіла про початок свого бізнесу, гендерні проблеми та порадила книги, які надихають.

 Анна, расскажите, когда вы почувствовали в себе силы и начали заниматься бизнесом?

Навчаючись в університеті на 3 курсі у вільний від навчання час я займалась продажем косметики. Також тоді я почала організовувати різноманітні заходи. Саме від того часу я маленькими, але впевненими кроками рухалась вперед до своєї цілі.

Как вы считаете, сталкиваются ли девушки с гендерными проблемами в вопросах профессиональной реализации или они уже смогли доказать, что также являются специалистами в каждой сфере?

Я вважаю, що чоловіки себе вже показали протягом всієї історії людства, настав час і жінкам займатися державними питаннями та проявити свій потенціал в цьому напрямку.

Ганна Крисюк: «Все починається з духовного багатства людини, віри та команди» - 2 - изображение

Поделитесь личными лайфхаками, где брать энергию на множество проектов?

Все починається з духовного багатства людини, віри та команди. Мене надихає моя команда, команда однодумців. Вони завжди підтримують мої ідеї і здатні реалізувати їх краще, ніж я собі могла представити. І звісно ж, мене надихають вдячні відгуки учасників наших заходів. Саме завдяки цьому ми і розуміємо, що робимо все не дарма. А взагалі, я б хотіла порадити всім насолоджуватись кожним днем, перебувати в гармонії з собою і світом та обов’язково розвиватись.

Как сформировать возле себя профессиональную команду?

Як відомо більшості, для того, щоб побудувати успішну команду, керівнику треба мати правильних людей. Джон Едісон, творець одного з найвідоміших видань про бізнес і мотивацію, в одному з інтерв’ю розповідав, що перед тим, як приймати когось на роботу, він, дивлячись на людину, задавав собі запитання: «Чи хотів би я бачити її постійно у нашому офісі?». Наступним було: «Чи підтримуватиме ця людина цінності нашої компанії?». Третє питання: «Чи готова ця людина навчатися і розвиватися?». Також дуже важливо, щоб всі працівники отримували справжнє задоволення від своєї роботи. Всі члени команди повинні приходити на роботу з посмішкою на обличчі і бажанням допомогти своїй компанії та її клієнтам вирватися на лідерські позиції серед своїх конкурентів. А також у нас є два золоті правила: «Не жаліємось!», «Не критикуємо!».

Ганна Крисюк: «Все починається з духовного багатства людини, віри та команди» - 3 - изображение

На чем стоит сделать акцент молодому поколению?

На всебічний саморозвиток та самовдосконалення.

Расскажите, как проходит ваш день.

По-різному. Протягом дня я зустрічаюсь з багатьма людьми, ще більше спілкуюсь по телефону, вчу іноземні мови, займаюсь спортом, відвідую різноманітні заходи, люблю читати перед сном і стараюсь лягати спати не пізніше 22-ої год..

Ганна Крисюк: «Все починається з духовного багатства людини, віри та команди» - 4 - изображение

Посоветуйте нашим читательницам ТОП-5 книг, которые вдохновляют.

Аллан Піз «Язык телодвижений», Джо Віталє«Жизнь без ограничений», Магдалина Мадарта ОлексійГорбанський«Разум Бога, разум человека», Мічіо Кайку «Фізика майбутнього» та всі книги Роберта Кійосакі.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top