Нова зірка української поп-музики: Jerry Heil випустила сингл #Охрана_отмєна

Нова зірка української поп-музики: Jerry Heil випустила сингл #Охрана_отмєна - 1 - изображение

Відеоблогер, автор і співачка Jerry Heil зробила крок у великий світ музики. На своєму YouTube-каналі  виконавиця презентувала лірик-відео на новий мейнстрімний трек #Охрана_отмєна, який вже встиг за короткий час стати «народним фаворитом».

Успіх пісні почався після того як 11 березня о 9:00 музиканти Яна Шемаєва (Jerry Heil) та Роман Черенов (Morphom) вирішили записати live-відео для Instagram. За тижденькомпозиція набрала обертів та отримала безліч перепостів від відомих артистів та блогерів: Віра Брежнєва,Настя Каменських, Сашко Положинський (Тартак), Таня Пренткович, Сабіна Мусіна та багато інших, у мережі почали з’являтись сотні кавер-версій на пісню.

«Натхнення я черпаю в людях, які пишуть мені коментарі в інстаграм. Місяць тому я опублікувала пост, де попросила людей написати свої слова-паразити. «Охрана отмєна»,як ви розумієте, було серед них. Тим не менше, в #ОХРАНА_ОТМЄНА закладено глибокий, але зрозумілий сенс: непорядний хлопець мало того, що скупий, то ще й зраджує своїй дівчині. Вона зрозуміла це, коли побачила чек з шоколадкою вартістю 300гривень. Чек побачила, а шоколадку так і не побачила! І коли він вночі назвав її чужим ім’ям, все стало ясно», – прокоментувала свою нову аудіороботу Jerry Heil.

7-го квітня пісня вже прозвучала в прямому ефірі головного музичного шоу «Голос Країни» у виконанні Богдани Ренк.

Наразі співачка Jerry Heil готується до зйомок кліпу, який з`явиться вже незабаром.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top