Александр Педан отметил 37-й день рождения

Александр Педан отметил 37-й день рождения - 1 - изображение

Ведущий Нового канала, блогер и основатель спортивного движения «JuniorZ» Александр Педан праздновал день рождения. Он признался, что в свои 37 чувствует себя гармоничнее, чем десять или даже двадцать лет назад.

«Я кайфую більше ніж в 17-ть і навіть в 27! Морально, фізично, сімейно набагато стабільніше, всі процеси навколо більш зрозумілі, пріоритети розставлені. Так, продовжую бігти вперед, щоб все встигнути, тому що відкрилися нові горизонти», – написал на своїй Facebook-сторінці Олександр Педан.

Ведущий признался, что одним из важнейших своих достижений за 37 лет считает основание спортивного движения «JuniorZ», которое призвано внедрить новые интересные виды спорта в школьную программу. Поэтому Александр Педан попросил в качестве подарка помочь именно детям.

«Я став проводити значно більше часу зі своїми і чужими дітками. І тому прошу подарунок не стільки мені, а дітям! Що потрібно дітям у лікарні окрім медикаментів, професійної допомоги та батьківського тепла? В стаціонарі час рухається дуже повільно, давайте допоможемо їм скоротати час із користю. Петанк – це спортивна активність, яка підходить усім – дітям і пенсіонерам, спортивним і не дуже, здоровим і хворим. Давайте закупимо набори для гри в петанк у п’ять відділень дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» і діти будуть гратися, відволікатися від хвороби і розвивати стратегічне мислення і моторику рук! Хто скільки хоче і може. Я вже розпочав збір. Переходьте за лінком на Українську Біржу Благодійності, і нам усім буде щастя! Обійняв», – написал в FacebookОлександр.

Весь день Александра Педана поздоровлялиего звездные коллеги. Леся Никитюквообще посвятила именинникув Instagram несколько забавных сторис- «Саша! Для тебя!!».В ответ он шутливо пригласил ее к себе на празднование в баню.

Также ведущий Нового канала, который отличается хорошим чувством юмора, рассмешил своих подписчиков – поделился веселыми архивными фотографиями, которые назвал «засекреченными».


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top