Блогер Лідія Кошарська: “Я – за відповідальне материнство!”

Блогер Лідія Кошарська: “Я – за відповідальне материнство!” - 1 - изображение

Як бути рішучою та прямолінійною,  як проживати та навчатися за кордоном, як реалізовувати свій потенціал в іншій країні та паралельно створювати сім’ю – на всі ці питання з легкістю може дати відповідь блогер та інфлюенсер Лідія Кошарська в ексклюзивному інтерв’ю для Woman.

Кажуть, що татуювання – це карта тіла, дуже інтимна та особиста. Скільки зараз в тебе татуювань?

Частково згідна, а частково – ні! Бо не завжди люди роблять татуювання, аби їх приховувати. Схильна вважати, що навпаки – аби демонструвати, тому про інтимність – це спірне питання. Зрештою, кожен вкладає свій зміст у татуювання, для мене – це прикраса мого тіла, вічні малюнки! Зараз їх у мене вісім, але це тільки початок (усміхається).


Ти пам’ятаеш, як наважилася на своє перше тату? Яке воно?

Звичайно! Я зважувалася довго, адже, як і всіх, тривожили думки, що це ж на все життя, а якщо не сподобається, або буде щось в стилі «очікування-реальність». Та в мене було непереборне бажання, правильний майстер, класний ескіз і супер болюче, але дуже красиве місце. Перше тату – лотос під грудьми!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Поцілуйте та обійміть того, хто поруч?

Публикация от Lidiya Kosharska (@lidiya_kosharska)

 Чи є у тебе бьюті-ритуали, яких ти щоденно дотримуєшся?

Так, я щоранку мию волосся, використовую правильний догляд для блонду, вкладаю його! Обов`язково вмиваю обличчя, тонізую, зволожую кремом, лиш тоді наношу декоративну косметику. Не можу вийти з дому «без брів» – трішки додаю помадки, розчісую, наношу гель. Не вкладаюсь спати з косметикою, жити не можу без крему для рук!

 На твою думку, в чому полягає секрет жіночої краси та впевненості?

В любові до себе та бажанні виглядати жіночно! Правду ж говорила Коко Шанель, що не буває некрасивих жінок, бувають ледачі. А ще в правильному чоловікові поряд!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lidiya Kosharska (@lidiya_kosharska)


Що для тебе є найголовнішим у відносинах між чоловіком та жінкою?

Як вже колись писала у своєму пості. Говорять про три кити, на яких базуються стосунки – секс, сміх та вірність. Тут варто розуміти і поняття більш глибокі, такі як: повага, підтримка, мотивація одне одного, вміння говорити, слухати і чути!

Розкажи про те, як ти познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком, чи була це любов з першого погляду?

Все дуже банально. Ми – одногрупники! Ігор перейшов у нашу групу з іншого факультету десь через 3 місяці після початку навчання. Спершу наші стосунки були суто дружні (з мого боку точно!), ми готувались разом до екзаменів, виходили гуляти з групою, в кафе. Я, скажу чесно, не розглядала його, як потенційного хлопця, навіть подумати не могла, що він буде моїм чоловіком! Та згодом якось зійшлись зорі (усміхається) він мене зачепив своєю наполегливістю!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lidiya Kosharska (@lidiya_kosharska)

Вас із чоловіком пов’язували довгі та серйозні стосунки, чи змінилось ваше життя після весілля?

Частково! Ми стали більш впевненими одне в одному, після весілля з’явилось більше спільних цілей, більше відповідальності, більше пристрасті!

Чи погодилася б ти на умови шлюбного договору, як взагалі ставишся до подібного явища?

Якби це не стосувалось мене у реальному житті, то не знаю, як би я відповіла на дане питання! (сміється) Подейкують, що в житті варто довіряти на всі 100%, тільки собі самому. І достеменно неможливо знати, що коїться в голові у іншої людини. З цієї точки зору, я б сказала, що шлюбний договір має місце бути! У західних зірок – це абсолютно нормальна практика! Та чи не втрачається тоді шарм у стосунках? Варто запитати того, хто має такий договір (посміхається).

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lidiya Kosharska (@lidiya_kosharska)

Як ти ставишся до материнства, чи плануєте ви з коханим поповнення у родині?

Плануємо, ми готуємось! Я – за відповідальне материнство, особливо враховуючи екологію, в якій ми живемо. Вважаю необхідним попередню підготовку майбутніх батьків: здачу аналізів, введення в стан ремісії хронічних захворювань, якщо такі є, налагодження здорового способу життя, коригування стану здоров`я за потреби! Крім того, що плануємо ми, на це дуже сподіваються наші батьки! (посміхається)

 Подорож – це маленьке життя, поділися враженнями від поїздки, яка запам’яталась тобі найбільше?

Найбільше пам’ятається нещодавня – поїздка в Амстердам! З друзями ми були на Новий Рік у столиці Нідерландів! Незабутнє місто – автентичне, колоритне, затишне, надзвичайно красиве! З впевненістю можу сказати, що Амстердам закохав у себе з першого погляду.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lidiya Kosharska (@lidiya_kosharska)

Які країни та міста плануєш відвідати найближчим часом? 

Дуже хочеться на море. Байдуже куди. Крапка.

Довгий час ти жила та навчалась у Польщі, що для тебе було найважчим у цей час?

У різні етапи навчання по-різному! На першому курсі було важко з мовою; те, що далеко від рідних.На другому та третьому  –  важко з пошуком роботи, адже ти, все одно,іноземець, в тебе інші документи.Є трохи упереджене ставлення, плюс ти студент денної форми, а цеозначає, що в тебе є свій графік, під який треба підлаштувати графік робочий, а не навпаки.Трохи інший менталітет у поляків, в Україні люди живуть інакше. Схильна вірити, що я взяла тільки краще від європейського рівня життя і надалі буду застосувати це в себе на батьківщині, пропагувати серед інших!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lidiya Kosharska (@lidiya_kosharska)


Твоє навчання проходило за спеціальністю логістика та управління продукцією, що посприяло такому вибору?

При виборі спеціальності на магістратурі я ще не знала, що повернусь додому! Обирала за попитом на ринку праці Польщі, адже спеціалісти в сфері логістики високо ціняться!

 Як тобі вдалося реалізувати себе в іншій країні та відкрити власну кав’ярню у Жешові?

Завдяки батькам та чоловіку! Батьки дали чудовий старт! Чоловік – підтримку, ідею, реалізацію! Це його ідея, його виконання, він в нашій сім`ї креатив, я – холодне серце і трошки щось розумію в економіці та бюрократії (сміється).

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lidiya Kosharska (@lidiya_kosharska)

Як взагалі з’явилась ідея створення власного бізнесу, та які найкурйозніші моменти відбувалися підчас його розвитку?

Ідея виникла у чоловіка, він спершу сам все реалізовував. Мотивація була дуже простою – не хотілось працювати на когось, а мати свою справу! Не можу назвати якісь моменти курйозними, бо всі вони –  досвід, як негативний, так і позитивний. З кожної ситуації ми робили висновки, змінювали щось та вдосконалювались!

Переїзд – це кардинальна зміна життя, як ви наважились на повернення в Україну?

Дуже легко! Cюди завжди тягне! Тут відпочиває душа, тут ти свій, на своїй землі, вдома! Ми легко попрощались з Польщею. Легко прийняли таке рішення. Бо якщо не зараз, то коли?

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lidiya Kosharska (@lidiya_kosharska)

Як ти вважаєш, поняття блогерства більш розвинене у Польщі, чи в Україні?

Можу з абсолютною впевненістю сказати, що блогерство розвинене по-різному в Польщі та в Україні.


Журналіст: Ася Большак


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top