Благодійне свято «ВІР У ДИВО»: було зібрано приблизно 18 000 гривень

Благодійне свято «ВІР У ДИВО»: було зібрано приблизно 18 000  гривень - 1 - изображение

Благодійне свято «ВІР У ДИВО», приурочене до Дня Святого Миколая, відбулося у Києві 18 грудня у ресторані «HARRY». Захід організувала відома телеведуча Габріелла Массанга, аби подарувати маленьким учасникам справжнє Новорічне свято та допомогти дітям-«метеликам».

Благодійне свято «ВІР У ДИВО»: було зібрано приблизно 18 000  гривень - 2 - изображение

Цього разу телеведуча проводила збір коштів для того, щоб пошити дітям з бульозним епідемолізом спеціальний одяг. Адже, у людей, які мають це захворювання, настільки тонка і крихка шкіра, що їм необхідні не лише спеціальні ліки, а й одяг.

  Як зазначила сама Габріелла Массанга: «Вже традиційно, щороку, ми проводимо подібні акції, аби зібрати кошти на різні потреби дітей-«метеликів». Потім, за ці гроші купують харчування, медикаменти, а цього разу – комплекти одягу. Я щаслива, що з кожним роком до нас приєднується все більше небайдужих людей, які хочуть допомогти».

 Під час заходу усі, хто любить слухати музику, насолоджувалися виступами Сніжани Егорової та Дмитра Оленича, Андрія Кіше, Олени Гребенюк, Олександра Павліка та гурту «Two kooms», Ярослави Руденко, Анни Добриднєвої, Вероніка Коваленко, дитячого колективу «Ладоньки», співаків продюсерського центру «Paradise»: Марії Байрак, Анни Воронової, а також артистки Олександри Чалої із цирку «Кобзов».

Благодійне свято «ВІР У ДИВО»: було зібрано приблизно 18 000  гривень - 3 - изображение

Крім того, для гостей свята  провели дитячий показ мод від українського дизайнера Андре Тана та «ANDRE TAN KIDS», а також від брендів «Lily Land», організований модельним агентством «LolaKids models». Також під час заходу відбувся благодійний аукціон на підтримку дітей-«метеликів». Українські співачки Світлана Тарабарова, Вероніка Коваленко, Лілу, Камалія, ведуча Сніжана Єгорова, художники Євген Лозовий та Ірина Трєтяк, а також компанія «Bioderma» надали свої лоти для аукціону.

Благодійне свято «ВІР У ДИВО»: було зібрано приблизно 18 000  гривень - 4 - изображение

Таким чином, було зібрано приблизно 18 000  гривень, за ці кошти для сорока дітей придбають спеціальний одяг.

Благодійне свято «ВІР У ДИВО»: було зібрано приблизно 18 000  гривень - 5 - изображение

Захід було організовано за підтримки благодійного фонду Оксани Уткіної «Діти Квіти Життя» та Голові БФ «Місія-SOS» Наталії Ткаченко-Ритвіній.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top