Габріелла Массанга та 5 канал запрошують зустріти День Святого Миколая у родинному колі!

Габріелла Массанга та 5 канал запрошують зустріти День Святого Миколая у родинному колі! - 1 - изображение

18 грудня о 17:00, у ресторані «HARRY» (вул. Антоновича, 50) вже традиційно відбудеться благодійне свято «ВІР У ДИВО» до Дня Святого Миколая.  Підтримка заходу здійснюється  благодійним фондом Оксани Уткіної «Діти Квіти Життя».

Габріелла  Массанга запрошує зіркових гостей програми «Сімейні зустрічі» та друзів на святковий концертний вечір усією родиною, аби подарувати маленьким учасникам справжнє Новорічне свято та допомогти дітям-метеликам.Збір коштів на лікування дітей з бульозним епідермолізом українська ведуча проводить вже вчетверте. Цього разу господиня вечора, хоче зібрати гроші, аби пошити дітям-метеликам спеціальний одяг. Адже, у людей, які мають це захворювання, настільки тонка і крихка шкіра, що їм необхідні не лише спеціальні ліки, а й одяг.

 У програмі заходу виступи таких зірок: Сніжана Егорова,  Андрій Кіше, Олена Гребенюк, Діма Коляденко Олександр Павлік, Ярослава Руденко, Аня Добриднєва,  Вероніка Коваленко,  продюсерський центр «Парадіз» та інші зірки. Крім того, гості свята зможуть насолодитися захоплюючими номерами  артистів цирку «Кобзов», дитячим показом мод від українських дизайнерів, який організовує модельне агентство  «LolaKids models».

На заході відбудеться благодійний аукціон на підтримку дітей-метеликів.

Українські зірки нададуть свої лоти для аукціону.

Кожен маленький гість благодійного свята отримає подарунок від Святого Миколая.

Габріелла Массанга та 5 канал запрошують зустріти День Святого Миколая у родинному колі! - 2 - изображениеГабріелла Массанга та 5 канал запрошують зустріти День Святого Миколая у родинному колі! - 3 - изображениеГабріелла Массанга та 5 канал запрошують зустріти День Святого Миколая у родинному колі! - 4 - изображение

 

 

 

 

 

З нетерпінням чекаємо саме на ВАС 18 грудня о 17:00 у ресторані «HARRY», аби разом поВірити у Диво! Незабутні емоції та приємне спілкування у родинному колі гарантуємо!


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top