Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен”

Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 1 - изображение

У київському кінотеатрі Multiplex Komod відбулась прем’єра блокбастера “Аквамен” з Джейсоном Момоа у головній ролі. Першими фільм про короля підводного світу подивились Анна Трінчер, AlyonaAlyona, Богдан Юсипчук, Дядя Вадя, Ігор Воєвуцький, AVIATOR, Irene Gotye, Роман Міхно, спортсмен Ілля Кваша, RULADA та інші.
Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 2 - изображение Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 3 - изображение Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 4 - изображение Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 5 - изображениеЗірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 6 - изображение
 
“Аквамен” – новий фільм, знятий за коміксами DC. Це захоплююча екшн-пригода, яка розказує про неймовірний підводний світ семи морів. Фільм-становлення напівлюдини-напіватланта Артура Каррі, більш відомого як Аквамен. Протягом стрічки герой дізнається про своє призначення та спробує усім довести, що достойний бути тим, ким народився……Королем Атлантиди. 
 
Головні ролі у фільмі зіграли Джейсон Момоа, Ембер Херд, Ніколь Кідман, Віллем Дефо, Патрік Вілсон. “Аквамен” стартував на великих екранах України з 13 грудня.  
Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 7 - изображение Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 8 - изображение Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 9 - изображение Зірки на прем’єрі супергеройського екшну “Аквамен” - 10 - изображение

Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top