Beth Hart: «Головне – відчувати і вірити в те, що робиш»

Beth Hart: «Головне - відчувати і вірити в те, що робиш» - 1 - изображение

6 грудня о Жовтневому палаці відбудеться концерт Бет Харт (Beth Hart) – великої американської співачки. Її часто порівнюють з найкращими співачками – Дженіс Джоплін, Біллі Холлідей, Тіною Тернер, Емі Уайнхаус, але це і численні нагороди і номінації співачки, тільки підтверджує, що на сьогодні вона – нова королева блюзу! Це єдиний український концерт Бет Харт і її групи у світовому турі, який проходить з величезним успіхом. Солдаути і аншлаги, захоплені відгуки в медіа і на сторінках соцмереж від вдячних шанувальників: «неймовірний голос, віртуозне виконання в найбільшому музичному та емоційному діапазоні – від інтимних блюзових балад до драйвових рок-хітів, особлива атмосфера щирості й довіри, повний контакт із глядачами». Після виступу в Києві Бет Харт зробить перерву у виступах до лютого 2019 року.

З матеріалу The Times: «У Бет Харт такий наполегливий і сильний блюз-роковий голос, що він може просто прибити вас до стіни.

Деякі артисти вирішують співати блюз; а деякі ним живуть. І в історії музики усього декілька таких кар’єр зі злетом, падінням і новим злетом після нього – настільки ж блискучим, як у Бет Харт».

Beth Hart: «Головне - відчувати і вірити в те, що робиш» - 2 - изображение

Початок зоряного шляху Бет Харт почався в Лос-Анжелесі з участі в 1993 році в популярному телешоу “Star Search”, в якому вона здобула титул кращої вокалістки і звернула на себе увагу багатомільйонного американського глядача. Знаменитою вона стала після хіта LA Song (Out of This Town), який звучав в серіалі “Беверлі-Хіллс, 90210”. Після цього було безліч альбомів, включаючи мультиплатинові, успішні виступи по Америці і всьому світу.

У багажі Бет Харт два найсильніших альбома з Joe Bonamassa, співпраця зі Слешем з “Guns N ‘Roses”, Нілом Шоном з “Journey”, спільні виступи з Тадж Махалом, Джеффом Беком і навіть – з легендарним конструктором електрогітари, віртуозом Лесом Полом. Яскравою подією для Бет стала робота над платівкою “Bananas” групи “Deep Purple”, на якій, вперше в історії колективу, Ян Гіллан дозволив звучати ще одному голосу, крім свого власного.

За цим успіхом – дуже непроста доля, злети і падіння. Їй довелося страждати, боротися за життя, пізнати гучну славу і розчарування. Вона впоралася з усіма проблемами, а про свої почуття і переживання розповіла в своїх пристрасних піснях.

Beth Hart: «Головне - відчувати і вірити в те, що робиш» - 3 - изображение

З інтерв’ю Бет Харт перед київським концертом: «Кожна історія в моїй пісні – це моя особиста історія. Я не можу описувати і пропускати через себе чиюсь історію. Я пишу свої пісні про те,  що відчуваю, в них відбивається все, що  справляє на мене враження.

Блюз – це великий жанр, який дозволяє відчувати нерв лірики і писати про втрати, переживання, найважливіше в житті, так само, як і про радість і тому, як ноги просяться в танок від щастя. Це такий жанр музики, в якому можеш писати абсолютно про все, про що хочеться. Думаю, щоб виконувати джаз або блюз не потрібен якийсь особливий багаж музичних знань. Не думаю, що якийсь серйозний багаж знань потрібен для будь-якої творчої сфери. Головне відчувати і вірити в те, що робиш».

Beth Hart: «Головне - відчувати і вірити в те, що робиш» - 4 - изображение

Але всі – і критика, і публіка, вважають найголовнішими досягненнями Бет Харт її живі виступи,  кожний з яких стає неповторним і незабутнім. Співачка буквально проживає кожну пісню, щиро і пристрасно! Саме це чекає на її шанувальників на концерті в Києві!


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top