АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЧ, МАША ЄФРОСИНІНА ТА JAMALA ВРИВАЮТЬСЯ В АНІМАЦІЮ DISNEY

АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЧ, МАША ЄФРОСИНІНА ТА JAMALA ВРИВАЮТЬСЯ В АНІМАЦІЮ DISNEY - 1 - изображение

Творці «Крижаного Серця» і «Зоотрополіса» запрошують у пригоду нових часів – «Ральф-Руйнівник 2: Інтернетрі»!

На безмежних просторах інтернету є фан на всі смаки: програми і програмки, секретні чати, культові меми, кумедне відео та ігри. Здоровань Ральф з такою силою поринає у віртуальний світ, що мережа починає глючити… До улюблених персонажів Disney Ральфа та Венелопи приєдналися нові яскраві герої Інжекта, Таккк і Спамло. Саме їх здублювала блискуча зіркова команда!

Гуру інтернету, лідера продажів, ловкача Спамла блискуче здублював харизматичний Анатолій Анатоліч. Спамло – провідник Ральфа і Венелопи у світі Нету і навіть моторошного ДаркНету. За всю ту яскраву рекламу, на яку ми щодня клікаємо на своїх комп’ютерах, маємо дякувати Спамлу. Відомий «Зе Інтерв’юер» з гумором поставився до свого героя:

«Спамло – нормальний чувак. Не ми такі – життя таке, це його робота напарювати різне користувачам мережі. Коли я розпочав власний канал, то зрозумів, що без реклами ніяк. Не буду спойлерити, але мій герой вас здивує». Виявляється, Анатоліч справжній фанат анімації Disney і з задоволенням переглядає новинки і відомі хіти разом з доньками.

АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЧ, МАША ЄФРОСИНІНА ТА JAMALA ВРИВАЮТЬСЯ В АНІМАЦІЮ DISNEY - 2 - изображение

В гонщицю Інжекту перевтілилася неперевершена Jamala. Інжекта сильна, спритна і витривала, вона впевнено рулить своєю відданою командою і вирулює з кепських ситуацій. В будь-який момент дівчина готова прийняти удар на себе і завжди впевнено йде до мети. Свою першу велику роль у дубляжі відома українська співачка прийняла з великим ентузіазмом:
«Це так круто, ти на 100% перевтілюєшся у свого героя і проживаєш маленьке життя. Окрім діалогів, у фільмі ви також почуєте пісню у моєму виконанні, але не дивуйтеся, коли почуєте не голос, до якого звикли, а голос гонщиці Інжекти. В цьому справжній виклик дубляжу – забути про свій особистий досвід. Взагалі, ми з Інжектою дуже схожі – я також люблю шалений ритм, швидкість і драйв. Єдина відмінність – не їжджу на байку».

У стильній фіолетовій шубі заходить до студії дубляжу фантастична Маша Єфросиніна – сьогодні вона крутий бізнес-коуч Таккк. Такк – кмітлива і вольова штучка, вона завжди у трендах і навіть з вайлуватого Ральфа зробить зірку YouTube.

«Лайк!Лайк! я всім ставлю лайк! Моя героїня немов емоційна бомба, вона дуже сучасна і дуже вмотивована. Мені подобається тема нового мультика Disney, адже всі ми однією ногою живемо у віртуальному світі. Новини, фото, пости, спілкування, і як ти не намагаєшся влаштувати інтернет-«детокс» – це просто нереально», – коментує відома телеведуча. «Дублювати анімаційну героїню – надзвичайно захопливий досвід. Ти переймаєшся її історією, розумієш, що зовні «крижана лідерка» буває досить вразливою».

АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЧ, МАША ЄФРОСИНІНА ТА JAMALA ВРИВАЮТЬСЯ В АНІМАЦІЮ DISNEY - 3 - изображение

Анімаційна пригода «РАЛЬФ-РУЙНІВНИК 2: ІНТЕРНЕТРІ» у кінотеатрах з 22 листопада!


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top