Андріана: “Я і для роботи, і для любові”

Андріана: Я і для роботи, і для любові - 1 - изображение

В ексклюзивному інтерв’ю Woman Андріана розповіла про зйомки кліпів, створення дитячого одягу та зміни у своїй творчості, а також поділилася думками про український шоу-бізнес, подорожі і красу.

Андріана, останні ваші кліпи веселі, запальні і танцювальні. Чи можна очікувати чогось більш ліричного?

Так, моя творчість за останні два роки суттєво змінилася. Змінилися стиль музики та загальний настрій творчості. Раніше Андріана була романтично-ліричною, інколи трагічною з нотками песимізму. Але навіть зараз, коли я пишу пісні, що відбувається досить рідко, пишу більше лірики, ніж зухвалих, гумористичних текстів та саунду. Чомусь так виходить, що сумні, ліричні тексти у мене народжуються частіше і вони є по-справжньому вдалими, незважаючи на те, що в принципі у мене немає причин для суму, депресій і, взагалі, я дуже позитивна людина по житті. Мені подобається бути смішною, жартувати, кепкувати з себе чи з людей на концертах, з чоловіків, про яких я співаю в своїх піснях, але інколи мені хочеться трішки посумувати. Не знаю, що буде далі, але ми точно запишемо альбом у запальному балканському стилі, а потім, можливо, буде й якийсь експеримент.

Як з’явилася ідея кліпу «Ой, мамо»?

Як правило, режисер сам думає над ідеєю кліпу. Над останніми роботами працював Володимир Шурубура і у нас склалися такі домовленості, що ми маємо довіряти йому для того, щоб у фіналі отримати хороший результат. Інколи бувають моменти, які ми разом вирішуємо, обговорюємо, але основні ідеї і образи все одно йдуть від режисера. Три попередніх кліпи на пісні «Ла-ла-ла», «Бред Пітт» і «Не дала» ми знімали на інтер’єрних  локаціях, наприклад, вулиці, готельний номер, будинок вчених… Цього ж разу з піснею «Ой, мамо» ми вирішили, що прийшов час змін в стилістиці кліпів. Звичайно, не надто глобально, але ми вирішили новий кліп знімати у студійному павільйоні — просто побудувати історію на цікавих яскравих образах, які запам’ятовуються і викликають увагу. Ми робили ставку на візуальну картинку, а не на сюжетну лінію.

Андріана: Я і для роботи, і для любові - 2 - изображение

«Є дівчата для роботи, а є для любові…», а ви для чого?

Важко відповісти на це питання. Звичайно, що для любові, бо для мене любов у житті відіграє дуже важливу роль. Це, мабуть, стоїть на першому місці, тому що без любові немає сенсу життя, немає прагнення щось робити. Коли ти кохаєш — ти живеш, ти щасливий, в тебе виростають крила і тобі здається, що ти можеш звернути гори. Відповідно з’являється бажання до роботи, реалізовувати себе в житті, чогось досягати, працювати. Тому я і для роботи, і для любові. Так, наприклад, жодного дня не можу прожити без діла, не можу сидіти склавши руки і чекати чогось… Я вважаю, що проживати день без сенсу, без роботи — це безглуздо, а безглуздо жити — це не для мене. Тому я завжди в русі, активна, у мене насичене життя і навіть, коли я фізично відпочиваю, мої думки в роботі. Але, щоб у мене було справжнє бажання, я маю бути закохана, я маю відчувати себе щасливою людиною, тому ці два моменти для мене однаково важливі.

Андріана: Я і для роботи, і для любові - 3 - изображение

І все-таки жаль, що Бред Пітт не почув про себе пісню…

Навіть і не переймалася цим. Я не для того записувала цю пісню, щоб він почув. Зрештою, для мене це абсолютно неважливо, тому що Бред Пітт взагалі виявився випадковим «пасажиром» у цьому потягу, він випадково попав у цю пісню, і я думаю, що він не наскільки важливий, як чотири герої, які взяли участь у зйомках кліпу, які більш реалістичні і зіграли важливішу роль. Бред Пітт був всього-на-всього на  портреті, він виконував більше другорядну роль, ніж основну.

З цього приводу часто жартує мій чоловік, говорячи про те, що не може дочекатися, коли Бред Пітт дізнається, що ми використали його ім’я в пісні, подасть на нас в суд і розпіарить тим на весь світ. Тому трішки жартуємо, співаємо і ні про що не шкодуємо.

Що думаєте про український шоу-бізнес?

Український шоу-бізнес — це океан, в якому плавають великі акули, і серед них треба вміти вижити. Тому що об’єктивності тут мало, справедливості мало, і є багато речей, яких я не розумію і, мабуть, ніколи не зрозумію, і не зможу сприймати серйозно… Бо, не знаю, як у світовому шоу-бізнесі, але в українському точно — постійно треба комусь доводити, що ти чогось вартий.

Я вже 15 років іду до своєї цілі і були періоди, коли ми стукали, а нам не відчиняли жодні двері, бо україномовних артистів тривалий час не допускали до ефіру. Зараз же стало набагато легше, у цьому значну роль відіграли квоти, тому безмежно дякую тим людям, які зробили так, щоб в українському шоу-бізнесі розпочався новий етап.

Андріана: Я і для роботи, і для любові - 4 - изображение

Ви пишете вірші, іноді навіть публікуєте їх в соцмережах. Що чи хто надихає?

Так склалося, що музику пишу частіше, ніж тексти. Чому так, навіть не можу пояснити. Навчаючись у школі, у мене, як і у більшості дівчаток, були періоди невзаємного кохання, коли я була страшно закохана в хлопця, який не звертав на мене увагу, і я через те сильно страждала і писала багато сумних віршів. Зараз у мене в житті все прекрасно і, можливо, з цим пов’язана моя так звана пасивність в написанні поезії. Інколи, звичайно, буває, що приходить муза і я пишу. Наприклад, слова куплетів до «Бред Пітт» написала я.

З ким хотіли б заспівати дуетом?

Дуже хотіла б заспівати із Shantel. Як на мене, це був би дуже колоритний дует! Ми співаємо в одному стилі і це було б хороше поєднання артистів. Але я не скажу, що конкретно зараз ставлю цілі записати з кимось дует. Навпаки, навіть про це і не думала. Я сконцентрована на своїй творчості, на написанні альбому, розвитку, роботі над собою.

Андріана: Я і для роботи, і для любові - 5 - изображение

Ким із знаменитостей ви захоплюєтесь?

Майже весь період моєї творчої діяльності мені постійно говорять про те, що я схожа на Мадонну. І на якомусь етапі я почала цікавитись її творчістю, навіть задумалася робити модну танцювальну музику, як у неї. Не скажу, що я копіюю Мадонну, але маю якісний, танцювальний контент і зрештою, можливо, я б перейшла в подібний стиль, але розумію, що в цьому напрямку є сильна конкуренція і треба постійно слідкувати за модою та тенденціями, бо в жанрі «клубна танцювальна музика» дуже важко бути завжди в тренді. Тому ми вирішили, що обравши балканську музику, не будемо гнатися за модою, а просто робитимемо те, що близьке до людей, піднімає настрій, завжди буде актуальне. Як на мене, балканська музика завжди матиме свого слухача, тому що це невід’ємна частина святкувань різноманітних заходів, де люди хочуть повеселитися, потанцювати, просто насолодитися відпочинком — вона для цього ідеально підходить. І скільки будуть жити люди, стільки балканська музика буде актуальною.

Ви успішно поєднуєте кар’єру артиста, ведучої і дизайнера… В якій сфері почуваєте себе найкраще?

Я відчуваю себе комфортно та впевнено і як співачка, і як дизайнер. Але, що стосується дизайну, то суто в напрямку розробки дитячого одягу. Наприклад, музикою я займаюсь з дитинства і це основна ціль у моєму житті, але, коли я мала поступати в навчальний заклад, то розглядала варіант, що буду вчитися дизайнерській справі, хоча розуміла, що музика набагато важливіша і я без неї вже жити не зможу. Якщо у людини є фантазія, бажання, хист до того, щоб створювати одяг, вигадувати щось нове, втілювати свої замисли в реальність, то воно нікуди не дівається. На якомусь етапі я почала реалізовувати свої фантазії в розробці дитячого одягу. Звичайно, собі я багато чого створюю, але зараз це лише розробки дизайну, а реалізують мої задуми професіонали. Насправді, майже всі мої сценічні костюми створені мною.

Щодо ролі телеведучої, це такий собі експеримент, який переріс в хобі, а, можливо, просто досвід, знання, інструмент самовдосконалення.

У вас є бренд дитячого одягу. Не плануєте створювати моду для дорослих?

Я не дуже впевнено себе почуваю при створенні одягу для дорослих, мені більш цікаво шити для дітей. Коли в мене народився другий синочок, я зіткнулася з ситуацією, що багато одягу, який хотіла йому купити не знаходила у продажу, тобто, були певні обмеження. Тоді я вирішила, що треба спробувати пошити це самій, і в мене це гарно виходило. Відтоді я зрозуміла, що в цій сфері діяльності мені вдасться себе реалізовувати. Я точно знаю, що потрібно дітям, у що можна було б одягнути їх. Що стосується розробки одягу для дорослих, я вважаю, що для цього мені потрібно більше досвіду, більше інформації. Тому що, якщо спортивний одяг я змогла б вигадати, то щось неординарне, цікаве, незвичне у сукнях, костюмах — ні, бо для цього потрібно знати всі тонкощі роботи з більш складними конструкціями.

Андріана: Я і для роботи, і для любові - 6 - изображение

Розкажіть про процес створення колекцій.

Насправді, процес створення колекції безперервний. У мене постійно з’являються нові думки, ідеї, тому я створюю щось нове, доповнюючи вже презентовані колекції новим одягом.

У вас дуже багато літніх фото в Instagram… Відразу зрозуміло, що подорожувати любите. Де мрієте побували або зняти кліп?

У зв’язку з тим, що ми багато працюємо, у нас дуже насичене життя сповнене поїздок та різних заходів. Я постійно маю багато справ, щось творимо, робимо, кудись їздимо… А в принципі, коли бачимо, що є можливість відпочинку, відразу плануємо сімейні поїздки, кудись тікаємо відпочити і відновити сили. Насправді, в мене немає цілі об’їздити весь світ, тому що я дуже погано переношу перельоти та адаптацію. Але, коли приїжджаю у нову країну, звичайно, знаходжу час поїхати, подивитись на цікаві місця, відкрити для себе секрети та традиції інших країн, континентів.

Зйомки кліпу — окрема тема. Я готова йти на жертви, недосипати ночі, далеко летіти, терпіти дискомфорт і все заради того, щоб на фінішній отримати хороший результат. Взагалі, я впевнена, що 90% успіху будь-якого кліпу відіграє локація, на якій він знімається. Так що заради хороших кадрів, можна об’їздити півсвіту.

Андріана: Я і для роботи, і для любові - 7 - изображение

В чому секрет ідеальних стосунків?

Мій секрет побудований в першу чергу на любові, потім йдуть повага і довіра. Будь-які стосунки мають будуватися на цих трьох важливих деталях. Звичайно, що, які б не були сильні почуття, рано чи пізно бувають конфлікти, непорозуміння, але важливо акцентувати увагу на позитиві, згадувати про те хороше, що було між вами. Як би добре не було, не треба забувати про те, що почуття проходять. І треба робити все для того, щоб їх зберегти.

Які beauty-процедури обираєте?

Я, мій настрій, самопочуття, впевненість — все залежить від того, як я виглядаю. Тому що перфекціонізм, який мені притаманний, примушує мене завжди мати ідеальний вигляд. Інколи, через завантаженість графіку недосипаю, погано харчуюся і це дуже відображається на моїй зовнішності. Тому я прискіпливо до цього ставлюся, звичайно, не все життя, але років двадцять активно над собою працюю. В першу чергу це має бути спорт, тому що, спорт — це енергія, здоров’я, сила, краса. Яка б людина не була зайнята, має знаходити час для того, щоб підтримувати себе в формі. Що стосується догляду за обличчям, я багато років раз на тиждень відвідую косметолога. Спочатку це були чистки обличчя, масаж з водоростів або глини, зараз додала інші процедури. Також доглядаю за волоссям, оскільки постійні укладки, сушіння феном, фарбування пошкоджують його.

Андріана: Я і для роботи, і для любові - 8 - изображение

Улюблені бренди одягу і косметики?

Я сама собі бренд. Я в погоні за ексклюзивом. Колись для себе вирішила, що 80% свого одягу я буду створювати сама, тому що хочу носити те, чого немає ні в кого. Одного разу в моєму житті склалася ситуація, коли я на весілля подруги прийшла і напроти мене сиділа дівчина в такій самій сукні, як у мене. Відтоді одяг, який можу купити у бутіках, це лише шуби, пуховики, взуття, джинси, светри, а все що стосується більш класичного варіанту — сукні, блузки, костюми — створюю сама. Що стосується косметики, тут я також не дотримуюсь якихось брендів. В моїй косметичці є NYX, Atelier, L’Oreal, Inglot та інші.

Про що зараз ваші плани і мрії?

Основні плани і мрії — не зупинятися, йти вперед все далі і далі, вище і вище. Ми набрали хороших обертів за два роки, відзняли чотири продуктивних відеороботи, які дали нам хороші результати та зріст популярності. Все те, що ми робимо на даному етапі приносить нам масу задоволення і ми набрали настільки хороший темп, що найважливіша наша ціль — просто рости, не зупинятися, записувати хороші, якісні пісні, які будуть подобатися людям. Звичайно, що хочеться випустити альбом у балканському стилі і презентувати велику сольну програму в столиці. Думаю, зовсім скоро ми зможемо порадувати наших шанувальників.


Підготувала Лілія Панчишин

Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top