Перша в Україні юридична конференція по правам тварин

Перша в Україні юридична конференція по правам тварин - 1 - изображение

Відкриті Клітки Україна запрошують на першу юридичну зоозахисну конференцію в Україні. Якщо ви практикуєте юриспруденцію, навчаєтесь чи викладаєте на юридичному факультеті або просто зацікавлені у темі прав тварин — чекаємо на вас! Конференція пройде 16 травня, початок  13:00 за адресою Володимирська, 60 (Червоний корпус “КНУ”).

Зоозахист стає все більш популярним як глобальний рух та інтернаціональні цінності. Життям тварин та їхніми правами переймаються все більше людей. Бізнес та ринок вимушені виправдовувати очікування своїх клієнтів та переходити на більш етичні методи виробництва.

На конференції буде можливість ознайомитися з новими закордонними контекстами та порівняти їх з українським зоозахисним та законодавчим полем. Також поспілкуватися щодо світових та локальних викликів у сфері зоозахисту з лекторами та лекторками конференції.

В програмі представлені наступні теми:

  1. Знущання над тваринами як показник домашнього насильства та інших злочинів – Барбара Блонська, Польша.
  2. Стратегічні судові справи щодо захисту тварин на прикладі успішних кейсів – Галина Левіна, Україна.
  3. Запобігання насильству над тваринами та людьми шляхом проведення професійних розслідувань щодо жорстокого поводження з першими – Марк Рендел, Велика Британія.
  4. Практичні питання взаємодії зоозахисників з поліцією та іншими державними органами – Світлана Руденко, Україна.
  5. Українське законодавство у сфері захисту тварин та шляхи його вдосконалення – Марина Суркова, Україна.
  6. Лобіювання для тварин: як ми можемо поставити зоозахисні питання на політичний порядок денний – Камілла Бйоркбом, Швеція.

Впродовж всієї конфеернції будуть працювати перекладачі з української на англійську і навпаки.

Для участі зареєструйтесь, кількість місць обмежена (участь БЕЗКОШТОВНА при умові попередньої реєстрації) : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrcY8P-Lz-tNc9CUNUWoTFrW0YBbxw1Rh-ocvyUqqCecHOsw/viewform?usp=sf_link


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top