Українські зірки, які підтримали країну закордоном

Українські зірки, які підтримали країну закордоном - 1 - изображение

У цей нелегкий час український народ намагається допомогти країні будь-яким чином: матеріально, інформаційно, фізично. А знаменитості вирушають до інших країн, щоб про нас почув увесь світ. Хто з українських зірок підтримав Україну за її межами – у нашому матеріалі.

Джамала

Українська співачка, яка стала переможницею Євробачення у 2016 році, виступила у Німеччині на національному відбору на Євробачення. Виконавиця зібрала 67 млн євро на підтримку України.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Згодом Джамала відвідала Литву. Співачка стала запрошеним гостем вокального шоу The Voice Generations з піснею “1944”. Обидва рази українка виходила на сену, обгорнувшись українськи прапором.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Jerry Heil

Відома українська виконавиця Jerry Heil (Яна Шемаєва) виступила на концерті на підтримку України в Амстердамі. Співачка виконала відомий хіт «Путін – х*ло» та опублікувала відео на своїй сторінці в Інстаграм. Її підтримали тисячі глядачів.

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль стала засновницею Міжнародного центру Інформаційного опору і зібрала у Польщі мітинг, який підтримали сотні людей. Про це Тіна написала у мережі Інстаграм:

“Українці мають право на самоідентифікацію. Кожна дитина на світі має право на щасливе життя.
Вбиваючи дітей – вбивають націю! Ми цього не допустимо, не дозволимо ніколи. Тільки в єдності ми можемо досягти свободи для наших дітей, свободи вибору для наших націй, адже ми – вільні!”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тина Кароль (@tina_karol)


Текст: Юлія Тенетюх

Фото: Pixabay


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top