Аліна Байкова: скільки обходиться життя в Нью-Йорку

Аліна Байкова: скільки обходиться життя в Нью-Йорку - 1 - изображение

На YouTube каналі журналістки Раміни Есхакзай “RAMINA” вийшов новий випуск з українською супермоделлю Аліною Байковою. Як позначилося повномасштабне вторгнення на її кар’єрі, чому припинила займатися благодійністю на широкий загал, за які кошти купила помешкання у Нью-Йорку, де зустріла обранця, та скільки коштує життя в США, модель розповіла в ексклюзивному інтерв’ю.

Аліна Байкова зізналася, чому хоче продати квартиру в Нью-Йорку

Я давно хочу продати цю квартиру, і були пропозиції. Дочка Джонні Деппа зупинялась у мене. Я не хотіла ніколи до кінця продавати цю квартиру внутрішньо. Тому ніколи не звільняла її від речей. Як тільки лечу в Європу, думаю, мені в Нью-Йорку квартира не потрібна, хочу жити в Європі, а коли повертаюся, то розумію, що Нью-Йорк, є Нью-Йорк. Америка – це дуже бізнесова країна.

Аліна Байкова розповіла, в які модні бренди варто інвестувати гроші

Chanel, Hermès, Cartier, Rolex, ці бренди ти або мажеш продати за такою ж ціною, за якою купував, або вище, залежно від колекції.

Аліна Байкова назвала свої джерела заробітку

Рекламі кампанії, каталоги, інстаграм, червоні доріжки, це окрема історія. Модні покази зазвичай грошей не платять. Вони можуть дати десь 2 тисячі доларів, але вони тобі дають ім’я. Журнали і покази – це те що дає моделі ім’я, а потім, якщо вона виглядає так, що може продати продукт, заробіток йде пізніше. Є багато дівчат, які ніколи не заробляли гроші, але дуже добре “ходили” покази.

Байкова розповіла, на які гроші купила квартиру у Нью-Йорку

Я “ходила” покази, робила кампейни, каталоги. Я купила кватиру на гроші з каталогу. Твій щоденний заробіток 10 тисяч доларів. Але ти це робиш кожного місця, у тебе є кілька клієнтів, вони тебе регулярно замовляють. Я перестала робити покази, мені слава не потрібна. Зараз робота поступово повертається. Всі хочуть бути нейтральними, заробляти гроші, навіщо брати когось, хто прийняв таку позицію, яку я прийняла, а це бойкот росіян, щоб вони сиділи в росії путінській. Не треба ходити вбивати народ, а потім насолоджуватися життям.

“Я зараз на економ режимі“, – Аліна Байкова розповіла, у скільки обходиться життя у Нью-Йорку

Як тільки ти вийшла зі свого будинку, у тебе витрачається близько 500 доларів на день. Зустріла когось, кава, сигаретка, поїсти, дорого жити в Нью-Йорку. З інфляцією відчуваєш, як кава подорожчала, спочатку вона була 5 доларів, зараз 7. Я зараз на “економ режимі”, я взагалі не їм, тільки з бойфрендом, але все одно витрачаю багато. Я живу у власній квартирі, але вона мені обходиться 4000 тисячі доларів на місяць. Навіть якщо не буду витрачати на їжу та шикувати у ресторанах, щомісяця у мене йде 8 тисяч доларів.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top