Таропрогноз на 2024 рік для всіх знаків зодіаку

Таропрогноз на 2024 рік для всіх знаків зодіаку - 1 - изображение

2023 рік багато в чому виправдав наші сподівання, а в чомусь – ні. І його невиконані задачі відповідно переходять до наступного. А новий 2024 рік пройде під впливом аркана Сили. Це рік випробувань. Скільки ж можна ще випробувань, скажете ви… Але зараз вони будуть трохи іншими. Згідно аркана Сила, це перевірка вашої віри у свої принципи, у свій шлях й у свою справу. І щоб довести це, знадобиться уся сила духу, віра і терпіння.

Аркан Сила – це про перемогу над своїми внутрішніми страхами, над непередбачуваними зовнішніми обставинами, і над споконвічним злом, врешті решт. А що очікує саме на вас в 2024 році?

Таропрогноз від тарологині Катерини Пилипенко:

Катерина Пилипенко

Таропрогноз від тарологині Катерини Пилипенко

Овен – Колесниця

Шалений рух вашої Колесниці точно ніщо не в змозі буде зупинити в новому році. Перешкоди? Великі ви майстерно подолаєте, а маленькі навіть на помітите. Попереду яскравий, активний і дуже продуктивний для вас рік, з великими досягненнями і успіхами. Адже двигун вашої Колесниці заряджений вашою енергією і силою волі.

Телець – Сонце

Ця карта – ваш джекпот. Бо новий рік пройде в сонячних променях щастя, гармонії та успіху. Перед вами відкриються нові перспективи, а страхи і сумніви зникнуть, як роса на сонці. Цей рік ви точно будете згадувати як світлу і дуже вдалу смугу життя. Тільки не забудьте поділитися з оточуючими своїм теплом й оптимізмом.

Близнюки – Маг

Настав час діяти! Саме про це буде ваш новий рік. Маг не може сидіти склавши руки. Вашого досвіду, вміння, амбіцій та сили волі достатньо, щоб розпочати грандіозну і дуже важливу справу. Або справи. Цей рік надасть вам гарні умови для розвитку, самовдосконалення і розуміння своїх можливостей.

Таропрогноз: Рак – Блазень

Новий рік – це завжди можливість почати спочатку. Може не так буквально, але Блазень ніби натякає: а давай ризикнемо і почнемо щось новеньке? З вірою в себе і беззаперечною довірою до світу. І знаєте, зазвичай дійсно щастить розпочати щось неймовірне і цікаве. Те, що запам’ятається на все життя. Тож не бійтеся і піддайтеся дитячій безпосередності Блазня.

Лев – Закохані

Другий рік поспіль для вас випадають Закохані. Тут одне з двох: або ви не засвоїли уроків попереднього року і досі в пошуку свого кохання, або настільки занурилися в любовні пригоди, що для вас тепер важливий процес, а не результат. Втім, питання непростого вибору неодмінно встане в тому чи іншому випадку. І новий рік має розставити в питанні ваших стосунків усі крапки над “і”.

Діва – Імператриця

Новий рік для вас стане неймовірно плідним. За мінімум зусиль – неабиякі результати. Чи не дивовижно?! І все це завдяки енергії достатку й реалізації можливостей аркана Імператриці. Для творчих Дів цей рік буде особливим, бо можна реалізувати безліч проєктів і досягти нарешті визнання. Ви перебуватиме під захистом Великої жіночої енергії, яка принесе у ваше життя красу, любов, комфорт і сімейний затишок.

Терези – Справедливість

Не намагайтеся перехитрити долю. Наступний рік точно не для таких ігор. Настає час особистої відповідальності й законів карми. Усе, що було посіяно в минулому році, пожнете у новому. І лише ви знаєте, добре це чи ні. Енергія аркана також може активувати дію нормативних актів та юридичних документів у вашому житті.

Скорпіон – Жриця

Новий рік готує для вас приємні сюрпризи, але вони поки що приховані від чужих очей. А щоб їх отримати, треба довіритися вищим силам і не форсувати події. Рік навчить вас досягати бажаного не активними діями, а через інтуїцію і розкриття прихованих можливостей. Звертайте увагу на знаки навколо, на сни та інші підказки, які вестимуть вас шляхом самопізнання.

Таропрогноз: Стрілець – Суд

Новий рік точно принесе вам зміни на краще. Розпочнеться новий, більш успішний етап у вашому житті. Але обов’язково залиште в старому році все, що вас гальмує, заважає рухатися назустріч змінам і вашим цілям. Сприймайте аркан Суд як комплімент від вищих сил, бо такі зміни даються людям, які досягли певного духовного просвітлення і мудрості.

Козоріг – Сила

Ваш персональний аркан збігається із загальним на 2024 рік. І значить вам точно доведеться впевнитися в головному принципі аркана Сила: лише завдяки силі духу і міці переконань можна досягти контролю над найскладнішими ситуаціями в житті. Іноді просто голіруч, але з шаленою сміливістю в серці.

Водолій – Відлюдник

Провідною темою цього року для вас стане відновлення себе. Ви багато чого встигли зробити за цей час для інших, для країни. Настав час потурбуватися й про себе. Вам потрібно зробити паузу, щоб відновити сили і свій внутрішній світ. І знайти знову для себе істину, натхнення й нові ідеї.

Риби – Світ

Не дивуйтеся, якщо в новому році почуєте, що схопили Бога за бороду! Бо з таким арканом просто неможливо упустити свій шанс на успіх. Ваші плани і бажання будуть почуті й здійсняться в наступному році. Ви переживатимете цікавий досвід, що запам’ятається на все життя. Згідно цього аркана також часто стаються подорожі, зміна вражень та розширення кола друзів.


Фото та текст: таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top