Пристрасний хіт: Анна Трінчер та DEMCHUK заспівали разом

Анна Трінчер

Енергія, що зводить з розуму: секс-символ, співачка Анна Трінчер та головний романтик країни DEMCHUK презентують спільний трек “Цілуй”.

«Цілуй» – це пісня про шалене захоплення, яке збиває з ніг. Бажання відчути смак губ одне одного настільки сильне та всеосяжне, що змушує забути про весь навколишній світ.

– Для мене “Цілуй” – це вибухова суміш емоцій, яка потрапляє в кожну клітинку. Цій пісні неможливо не підспівувати, під неї хочеться танцювати та закохуватися. Вона про ті самі палкі стосунки, коли у вас все тільки-тільки починається, – поділилася Анна Трінчер. – Звичайно, ми з DEMCHUK вклали в роботу власні історії, вони десь там сховані між рядків, але кожен точно прочитає головний емоційний меседж треку – пристрасне кохання, що забирає в полон. 

Вперше артисти виконали трек “Цілуй” наживо до офіційної премʼєри: тисячі глядачів в залі гаряче підтримали лайв-прем’єру оваціями, а відео з виступом завірусилося в мережі та набрало понад 100 тисяч переглядів.

– Ми не очікували, що отримаємо настільки багато крутих відгуків після виступу, мені обірвали дірект з питаннями: “коли вийде пісня”, тож я щасливий нарешті її презентувати. Ми творили з Анею у синергії і творчій любові, я сподіваюсь, що кожен, хто послухає наш трек це відчує, – розповів DEMCHUK. –  Для мене “Цілуй” – це пісня про той особливий момент, коли я дивлюсь в очі дівчині, щоб зрозуміти, чи хочу спробувати на смак її губи. Це пісня про пристрасть, яка виникає між чоловіком та жінкою в одну секунду та яку неможливо загасити”.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top