Макс Барських презентував ще один супер хіт українською

Макс Барських презентував ще один супер хіт українською - 1 - изображение

Макс Барських презентував ще один супер хіт українською мовою. Гучна премʼєра відбулася на концерті співака в Кропивницькому. Це був другий виступ Макса в рамках всеукраїнського туру «Знайти себе».

Унікальною програма була тим, що під час шоу Барських не прозвучало жодної пісні російською мовою.

Макс Барських: «Тепер «Береги» лунають українською! Онлайн-шоу «Шлях до мови» продовжується і вже зібрав чимало глядачів та цензорів. Радий цьому і навіть тішусь з вашої активності. Саме зараз відчуваю, яку ви надаєте підтримку, енергію та любов! Завдяки вам і вашим текстам вчора я співав всі пісні українською. І це кайф. Дякую, Кропивницький, ви так підтримували й вчили нові пісні разом зі мною — обожнюю! Всім цьом» – підписав нову премʼєру співак в Instagram.

Нагадаємо, що 12 червня Макс Барських оголосив про додатковий збір на допомогу сімʼям загиблих під час ракетного обстрілу в Кривому Розі.

Нагадаємо, Макс уперше виконав українською мультиплатиновий хіт «Тумани». Після завершення травневої частини міжнародного туру Макса Барських Bestseller, співак виступив з благодійним концертом у Києві. 250 тис. грн з прибутку від цього виступу буде перераховано на гуманітарну допомогу постраждалим в результаті техногенної катастрофи на Каховській ГЕС. Окрім цього, під час зіркового аукціону від Osocor було зібрано 270 тис. грн, які будуть спрямовані на потреби 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top