Володимир Зеленський виступив на саміті Ради Європи: про що говорив президент

Володимир Зеленський виступив на саміті Ради Європи: про що говорив президент - 1 - изображениеПрезидент Володимир Зеленський звернувся до учасників саміту Ради Європи, який стартував в ісландському Рейк’явіку. Глава держави розповів про масовану атаку країни-терорист на Київ, зазначив, що були використовані балістичні та крилаті ракети і дрони.

“Росія дуже старається вдосконалити своє вміння вбивати. Ми ж дуже стараємося вдосконалити захист наших людей. Я дякую всім країнам і лідерам, які допомагають нам удосконалювати нашу ППО. Ми всі разом демонструємо, що таке наші з вами сто відсотків, що таке сила вільного світу. І, звичайно, я дякую кожному нашому солдату, який робить цю роботу у нашому небі й на нашій землі, і особливо я дякую кожному, хто тренує наших воїнів у різних тренувальних місіях, які всі схожі в одному – в успіху”, – наголосив глава держави.

Володимир Зеленський зазначив, що Україна потребує ще більше систем ППО, аби вся територія країни була захищена.

“Звичайно, треба ще багато зробити. Територія України значна, і щоб такий результат ППО, як цієї ночі, був правилом на всій території, потрібні додаткові системи ППО й ракети до них. Потрібні й сучасні винищувачі, без яких жодна система ППО не буде досконалою” – сказав президент.


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: прес-служба Офіса Президента України


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top