Google запускає чат-бот Bard у 180 країнах

Google запускає чат-бот Bard у 180 країнах - 1 - изображениеКомпанія Google на щорічній конференції для розробників оголосила, що її чатбот зі штучним інтелектом Bard відкривається для користувачів англійською мовою у 180 країнах світу. Цей чат раніше був доступний лише в США та Британії. 

Віцепрезидентка Google Сіссі Сяо сказала, що Bard уже підтримує англійську, японську та корейську мови, а невдовзі зможе спілкуватися ще 40 мовами, у тому числі й українською.

Взаємодія з Bard стане наочнішою і простішою, штучний інтелект зможе сприймати в запитах зображення та сам доповнюватиме відповіді візуальними матеріалами. Bard може аналізувати зображення, наприклад, визначити породи собак на фото.

Bard також даватиме підказки та посилання на джерела при цитуванні коду та контенту. Покращено експорт у Colab, Gmail та інші додатки. 

Стосовно праці в Україні, то поки що Bard поки не підтримується у нашій країні, проте доступ до нього можливо отримати через VPN.

«Скоро Bard стане наочнішим як у своїх відповідях, так і в підказках. Ви зможете поставити йому питання: “які пам’ятки в Новому Орлеані потрібно обов’язково відвідати?” — і отримаєте згенерований список визначних місць, таких як Французький квартал і зоопарк Одюбона, з відповідними зображеннями», — зазначили в компанії.


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top