Марк Леннон очолить Defense Innovation Council у межах Brave1

Марк Леннон очолить Defense Innovation Council у межах Brave1 - 1 - изображениеМарк Леннон – директор зі взаємодії з держорганами країн та регіонів в Apple Inc., офіцер запасу Військово-морських сил США, ветеран війни очолить Defense Innovation Council у межах Brave1. Такою інформацією поділився міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своїх соціальних мережах. 

“Топменеджер Apple Марк Леннон очолить Defense Innovation Council у межах Brave1. Його експертиза та досвід допоможуть українським розробникам максимально реалізувати свій потенціал. А після перемоги — експортувати наші технології на весь світ”.

Так само Федоров розповів про головні функції defense tech кластер Brave1:

“Кластер стане єдиною платформою для співпраці Defense Tech компаній, держави та військових. А також інвесторів, волонтерських фондів, медіа і всіх, хто допомагає наближати перемогу через технології”.

“Будь-який стартап з MVP інноваційного продукту та бажанням запустити серійне виробництво або незалежний розробник чи компанія із чіткою ідеєю зможуть отримати всю необхідну експертизу на одній платформі. А потім — здобути державний контракт на свій продукт”.

Міністр наголосив на тому, що:

“Brave1 буде важливою частиною всієї екосистеми для розвитку оборонних технологій. Розвиватимемо технології, шукатимемо революційні рішення, впроваджуватимемо інновації, надихатимемося й підтримуватимемо наших захисників і захисниць”.

Оцінюватимуть та тестуватимуть розробки будуть професійні військові. 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Михайло Федоров (@michael.fedorov)

 


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: преслужба Міністерства у справах ветеранів України


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top