«МастерШеф. Професіонали»-4 випуск 10: Хто залишив проєкт?

«МастерШеф. Професіонали»-4 випуск 10: Хто залишив проєкт? - 1 - изображениеНа СТБ вийшов десятий випуск кулінарного проєкту «МастерШеф. Професіонали»-4. 10 випусків учасники доводять, що гідні звання найкращих кухарів України. Конкуренція зростає, а випробування стають дедалі складнішими. Прийшов час монопродукту — готувати смачно з обмеженою кількістю складових. Чим дивували кулінари та хто залишив реаліті?

З вдячністю ЗСУ та зі щоденним прагненням бути емоційною підтримкою своїй незламній країні, телеканал СТБ і група Starlight Media продовжують створювати український креативний продукт.

Перший конкурс тижня був індивідуальним. Кулінарною темою став монопродукт – капуста! Саме її учасники знайшли під коробками. Щоправда, на них чекали два інгредієнти – свіжа капуста та квашена. Також їм довелося вибрати із двох запропонованих суддями варіантів: або приготувати дві страви зі свіжої капусти, або одну, але з квашеної. Капуста мала складати 80 – 90% готової страви! Французькі ліниві голубці, тісто, сорбет, крем-намазка, інтерпретовані вареники та іншими капустяними стравами дивували професіонали. Регіна, наприклад, презентувала солоний мільфей. А от Віктор ризикнув на вареники. Проте страва видалася невдалою. Це обурило суддівський склад, тож Волошин знову опинився в чорному… Іван Козир також не зміг впоратися із завданням, отже приєднався до фінальної битви.

«МастерШеф. Професіонали»-4 випуск 10: Хто залишив проєкт? - 2 - изображение

Іван Козирь

Антон Богданов не дотримався правил і використав не весь монопродукт, ба більше, застосував досить багато інших інгредієнтів. Тож пропорції у 80% не були дотримані. Його страву судді не скуштували, а вручили чорний фартух. А Антон Гільчук заховав залишки капусти, за що також отримав на горіхи. Судді покарали учасника за спробу збрехати і також вручили чорний.

Другий конкурс розпочався неочікувано. Адже професіонали стали свідками побачення Ольги та Володимира. Це і стало основною тематикою завдання — романтика і кохання. Артему Кабулахіну дали можливість обрати собі партнера, а також розділити інших учасників на пари. Такий бонус він отримав за найкращу страву у попередньому випробуванні.

«Тепер до правил. Вони пов’язані з моїм улюбленим реквізитом. Так, це молоток для аукціону. І розраховуватися на аукціоні ви будете… часом! На картках лоти, які ми будемо вам продавати. Кожен лот — це одна романтична вечеря для двох закоханих. А готуєте ви для тих, чиї портрети коротко описані у картках», — повідомив Ектор про деталі.

Наприкінці випробування визначилися лідери та аутсайдери. Найкращими були Олексій, Сашко, Артем та Іван. А от чорні фартухи отримали Едуард і Данко.

«МастерШеф. Професіонали»-4 випуск 10: Хто залишив проєкт? - 3 - изображение

МастерШеф

На битві чорних у 10 випуску боролися Данко Матійчук, Едуард Лазаренко, Антон Гільчук, Іван Козир, Антон Богданов і Віктор Волошин. Учасникам потрібно було приготувати відомі страви у форматі морозива. Том Ям, капрезе, банош, карбонара, іспанська тортилья та борщ мали стати ще й десертом. Найгірше впорався Іван Козир. Тож на 10 тижні проєкт залишив саме він.   


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top