Віталіна Біблів – про закордонних колег

Віталіна Біблів – про закордонних колег - 1 - изображениеБагато українських знаменитостей з початку війни виїжджали чи досі виїжджають за кордон, аби популяризувати нашу творчість, поширювати інформацію про війну та збирати кошти на потреби ЗСУ. Співаки їздять з благодійними концертами, гумористи – зі стендапами, а актори – з виставами. Як от зірка серіалу «Будиночок на щастя», що виходить на Новому каналі, Віталіна Біблів. Акторка каже, що ставлення іноземців до нас надзвичайно співчутливе й бережне.

“Я знімалась у польській картині в Україні. Колеги на майданчику з обережністю ставилися до нас. Вони ж чудово розуміють, що ми переживаємо, які емоції відчуваємо, – розповідає за лаштунками проекту «єПитання» (Новий канал) Віталіна Біблів. – А от коли їздила з виставою до Німеччини, то зі мною взагалі носились, як з кришталевою вазою. Вони ж знають, що відбувається в нашій країні, і які події я особисто пережила. Там ставилися з таким великим пієтетом, ніби я виграла війну” (усміхається).

Віталіна Біблів – про закордонних колег - 2 - изображение

Будиночок на щастя Віталіна Біблів

Віталіна поділилася спостереженнями, що колеги та глядачі в Німеччині підходять до наших артистів з особливими запитаннями.

“Уявіть, німці досі після вистави підходять і запитують, чи пробачили ми Другу світову війну. Їм настільки болить зараз це все, – каже акторка. – Принаймні мені траплялися люди, які дуже співчувають та співпереживають нам”.

Дивіться український комедійний серіал «Будиночок на щастя» з понеділка по четвер о 16:35 в ефірі Нового каналу, а також на YouTube! А щопонеділка о 20:00 вмикайте сімейне розважальне шоу «єПитання» на Новому каналі.


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top