Куди піти: головні івенти України

Куди піти: головні івенти України - 1 - изображениеГоловні весняні івенти України 2023 року. Різноманітні концерти, мистецькі виставки та інші заходи. Куди піти?

“Дизель Шоу. 8 років разом”: ювілейний концерт

Найпопулярніший гумористичний проєкт країни “Дизель Шоу” проведе свою ювілейну програму із найкращих та прем’єрних номерів яскравої команди. В цьому році вже 8 років, як дружня, талановита команда дарує заряд енергії та позитиву всім українцям. 

У програмі концерту – нові актуальні номери і продовження вже добре відомих історій. Улюблені актори підкорять яскравими образами – ошатними, бойовими й незламними. На сцену цього вийдуть неперевершені Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Дмитро Танкович та Юлія Мотрук, а також зіркові гості, що неодноразово виступали разом із «дизелями» та завоювали прихильність публіки.

Концерти «Дизель Шоу. 8 років разом» у Києві відбудуться з 21 квітня по 23 квітня 2023 року у МЦКМ (Жовтневий палац).

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Дизель Студіо (@dizelstudio)

В «Добропарку» зацвітуть три мільйони тюльпанів: де можна буде помилуватися

Навесні 2023 року можна буде побачити, як квітнуть три мільйони тюльпанів. Унікальна локація буде відкрита для відвідувачів у Добропарку. На квіти можна буде подивитись з 27 квітня до 21 травня. Охочі зможуть купити цибулини тюльпанів просто з поля, якщо вони захочуть милуватись квітами дома. Крім того, для відвідувачів будуть відкриті ще шість локацій, серед яких гіацинти, нарциси і крокуси.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Dobropark (@dobropark)

Київський півмарафон Незламності

Масштабна бігова подія, що проходила у столиці щороку з 2011-го, знову об’єднує тисячі бігунів. 50% від прибутку будуть передані на закупку вузлових турнікетів для Медичного батальйону «Госпітальєри», що бере участь в російсько-українській війні з 2014-го. Півмарафон Незламності відбудеться 30.04.2023 в Києві або онлайн по всьому світу. Місце зустрічі: ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1. Час старту: 09:00. Зареєструватись можно Тут

Степан Гіга. Золоті хіти

1 травня у Жовтневому палаці у Києві відбудеться великий концерт зірки української естради Степана Гіги. Виступ кумира українців відбудеться на численні прохання публіки. Квитки вартістю від 300 грн можна придбати онлайн на сайті Concert.ua.

Головні івенти України: Сергій Жадан. Вірші

Голос сучасної української творчості, класик, письменник, громадський діяч, лауреат літературних премій, музикант та волонтер — Сергій Жадан завітає 7 квітня у Полтаву з літературними читаннями. Квитки вартістю від 190 грн можна придбати онлайн на Concert.ua.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Serhiy Zhadan (@serhiy_zhadan)

Концерт Артема Півоварова

Концерт Артема Пивоварова та оркестру НАОНІ у Києві відбудеться 6 травня 2023 року о 19:00 у Палаці «Україна». Артем Пивоваров та НАОНІ подарують всім приголомшливе виконання пісень з популярного проєкту «Твої вірші, мої ноти». Прозвучать і улюблені хіти попередніх років. 

“Чоловік моєї дружини”

“Чоловік моєї дружини” це історія про чоловіка, який дізнається, що гість його дружини насправді є її чоловіком, неодмінно викличе посмішку на обличчях усіх глядачів. Подія відбудеться 28 квітня у Києві, МЦКМ (Жовтневий палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1.


Автор: Скотченко Дар’я

Фото: pixabay

 

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top